Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Διάκριση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Κων/νου σε διαγωνισμό ρομποτικής

Διάκριση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Κων/νου σε διαγωνισμό ρομποτικής

epi-robotiki-dimotiko-agios-konstantinos1

 Με διάκριση συνοδεύτηκε η συμμετοχή ομάδας μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κων/νου, στο διαγωνισμό Ρομποτικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Οι μαθητές από την Ε΄και ΣΤ΄τάξη   Κραμποκούκης Γεώργιος, Στρατομήτρος Δημήτριος, Μαυρίκας Γεώργιος, Μπράζας Θεόδωρος, Ζάγκα Άννα, Κοτούμπας Λάμπρος και Τσιαβίκος Χρήστος, συνοδευόμενοι από την εκπαιδευτικό Πληροφορικής του Σχολείου  Ράπτη Μαρίνα – που ήταν και η υπεύθυνη της όλης οργάνωσης-και τους δασκάλους Βρανά Θεμιστοκλή και Μαυρίκα Χαράλαμπο  καθώς και από γονείς των μαθητών, μετέβησαν στην Πάτρα όπου συμμετείχαν στο διαγωνισμό μαζί με άλλες 22 ομάδες μαθητών από σχολεία της Περιφέρειας.

Μέσα από μια άριστα και άρτια οργανωμένη διαδικασία, όπου οι μαθητές μόνοι τους παρουσίασαν τα έργα τους, το σχολείο   κατέκτησε την πρώτη θέση στον τομέα της κατασκευής.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς, όχι μόνο για την διάκρισή τους αλλά κυρίως για την συμμετοχή τους και την όλη προσπάθειά τους, αφού σε τέτοιες προσπάθειες το ουσιαστικότερο είναι η συμμετοχή και η εμπειρία που αποκτούν τα παιδιά συνεργαζόμενα και ερχόμενα σε επαφή με άλλους μαθητές της ηλικίας τους με κοινά ενδιαφέροντα και αξίες.

 

epi-robotiki-dimotiko-agios-konstantinos2 epi-robotiki-dimotiko-agios-konstantinos3 epi-robotiki-dimotiko-agios-konstantinos4

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.