Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Διάλογος και με Πορτογάλο στο facebook του Παναιτωλικού

Διάλογος και με Πορτογάλο στο facebook του Παναιτωλικού

pontesΟι οπαδοί του Παναιτωλικού περίμεναν πως και πως τον Κωστούλα να διώξει τον Πόντες και το αντιλαμβανόταν κανείς από τα σχόλια σε διάφορες σελίδες και γκρουπ του Παναιτωλικού στο facebook. Ανάμεσα σε αυτές τις φωνές, υπήρχε και μια φωνή που διαφωνούσε με αυτή την κίνηση της διοίκησης…

Στη επίσημη σελίδα του Παναιτωλικού στο facebook αναρτήθηκε η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Λίονελ Πόντες και ένας συμπατριώτης του πρώην τεχνικού της ομάδας από το Αγρίνιο, σχολίασε: «Ήταν λάθος η απόλυση του προπονητή, Λίονελ Πόντες. Ο συλλογος μεγαλώνει και το έργο του θα φαινόταν. Κρίμα γιατί ο Λίονελ Πόντες στον Παναιτωλικό θα έκανε ένα καλό πρωτάθλημα».

Η απάντηση ήρθε από έναν οπαδό του Παναιτωλικού στα Αγγλικά: «Δεν ήταν απλά ένα κακό αποτέλεσμα. Ήταν από τις χειρότερες ήττες τις ιστορίας της ομάδας και όχι μόνο αυτά, αλλά ήταν ενάντια σε μια από τις αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Πλέον, εγώ προσωπικά, δεν πιστεύω ότι η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια».

Ο διάλογος έληξε με την απάντηση του Πορτογάλου: «Ναι, οι ομάδες του Πόντες στην αρχή παίζουν ποδόσφαιρο τακτικής. Μετά όμως όταν η θέση του είναι σταθερή και σίγουρη τα καλά αποτελέσματα συνοδεύονται και με καλό ποδόσφαιρο, κάτι που είναι ευχάριστο για τους οπαδούς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Παναιτωλικός έχει πολλούς καινούργιους παίκτες».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.