Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Διάσταση απόψεων στην παράταξη Πορφύρη

Διάσταση απόψεων στην παράταξη Πορφύρη

δημος ΘέρμουTη νέα ανακοίνωση της αντιπολίτευσης Θέρμου τη διαβάσαμε. Προφανώς θα βγέι και η ανταπάντηση της συμπολίτευσης. Δεν ξέρουμε τι θα γράφει αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως χθες η παράταξη του δημάρχου Θ.Πορφύρη είχε συνάντηση με μικρή συμμετοχή μελών και οπαδών.
Βασικός ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο προτεινόμενος από το δήμαρχο ως υποψήφιος Δήμαρχος ,πολιτικός μηχανικός, Θόδωρος Κασόλας με τον οποίο συμφώνησε ένας κυρίως (ο κ. Aναγνωστάκης). Μίλησαν επίσης οι σύμβουλοι Λάμπρος Μπαλαμάτσης, Αριστείδης Κατσαρός, Νίκος Κωστακόπουλος και Αντώνης Πριόνας. Οι περισσότεροι μάλιστα έθεσαν το θέμα εκλογής νέου αρχηγού της παράταξης μέσα από εσωκομματικές εκλογές στις οποίες θα ψηφίσουν όσοι ήταν υποψήφιοι το 2010.
Πάντως το κλίμα στην παράταξη λέγεται πως είναι βαρύ ενώ αρνητικά σχολιάζεται στο Θέρμο το ζήτημα του κειμένου που επρόκειτο να υπογράψουν ο δήμαρχος και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και ειδικότερα το ότι προστέθηκε μία παράγραφος, χωρίς να ενημερωθεί ο Κωνσταντάρας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΚΟΣ

    ΛΥΠΑΜΑΙ που ορισμένοι συμπολίτες μου κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και ανώνυμα προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και δεν έχουν το θάρρος να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.
    ΕΛΠΙΖΩ όσοι έχουν το θάρρος να βγουν κάποτε και να κάνουν κριτική επώνυμα.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ που σε προηγούμενο σχόλιό μου κάποιοι συμπολίτες μου με συνεχάρηκαν, ενώ κάποιοι άλλοι κρύφτηκαν σαν τρωκτικά για να κάνουν τη δουλειά τους υπόγεια όπως είχαν μάθει τις προηγούμενες δεκαετίες.

  2. ΤΑΚΗΣ

    ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΚΟ ΤΟ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ κ. ΠΟΡΦΥΡΗ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΛΕΞΗ, ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ κ. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΙΑΛΕΤΗ, ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΙΚΟ ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΣΜΗΝΑΡΧΟ ΛΑΜΠΡΟ ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΗ ΑΤΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΔΟΧΗΣ; ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.