Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Διήμερος αποκλεισμός για 300 άτομα στην Αρέντα λόγω κατολίσθησης

photoΔυο ολόκληρες ημέρες έμειναν αποκλεισμένα περίπου 300 άτομα, στην πλειοψηφία τους δημότες Αγρινίου, στον οικισμό Αρέντα όταν μέρος πλαγιάς -λόγω έντονης βροχόπτωσης- αποκολλήθηκε και κατέστρεψε ολοκληρωτικά τον μοναδικό δρόμο πρόσβασης στο ορεινό χωριό.
Παρά την άμεση ενημέρωση της Αστυνομίας Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλαδος, ως αρμόδια αρχή, δήλωσε αδυναμία να προσφέρει την οποία βοήθεια.
Σωτηρία τελικά κρίθηκε η παρέμβαση του δήμου Αγρινίου, όπου με εντολή του δημάρχου κ.Γιώργου Παπαναστασίου μισθώθηκε ειδικό μηχάνημα διάνοιξης το οποίο έφτασε αμέσως το σημείο.Παρουσία του αντιδημάρχου Αγρινίου κ.Ανδρεα Καλαμπαλίκη άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης με αποτέλεμα την επόμενη ημέρα ο δρόμος να  δόθει και πάλι στην κυκλοφορία.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Αρεντα” και όλες οι οικογένειες του χωριού ευχαριστούν θερμά τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο Αγρινίου, και τους προσκαλούν στη μάζωξη των κατοίκων που θα γίνει την Κυριακή 16 Αυγούστου.

http://www.arentanews.blogspot.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. mpempa

    Ναι κατι τρεχει στα γυφτυκα.Απο τα Αραποκεφαλα δεν μπορουσαν να φυγουν ειχε διοδια και περισσοτερη βενζινα . Να πληρωσουμε κανα 2000 ευρω και την αλλη βδομαδα που θα ξανα βρεξει θα ξαναφυγει η σαρα.ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.