Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020

Διήμερο εκδηλώσεων Λαογραφικού Ομίλου ΓΕΑ

Διήμερο εκδηλώσεων

20 Ιουνίου 2011

Μουσικοχορευτική παράσταση των παιδικών τμημάτων

Θέμα εκδήλωσης: «Παιχνίδια του τόπου μας

 

21 Ιουνίου 2011

Μουσικοχορευτική παράσταση των τμημάτων ενηλίκων

Θέμα εκδήλωσης: «Μάνα γη……..ανθρώπων μητέρα»

Ολοκληρώνονται με μια λαμπρή τελετή λήξης, οι δραστηριότητες των τμημάτων του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου για την τρέχουσα περίοδο 2010-2011.

Φέτος και για πρώτη φορά όμως,  λόγω των πολλαπλών δραστηριοτήτων του Ομίλου αλλά και του μεγάλου αριθμού των τμημάτων  του, η εκδήλωση θα έχει διήμερη διάρκεια ( 20 και 21 Ιουνίου ).

Κατά την διάρκεια  του διημέρου θα δοθεί η δυνατότητα σε  όλους τους συντελεστές του έργου που παράγεται στον Λαογραφικό Όμιλο της ΓΕΑ  ( Δάσκαλοι, Χορευτές κλπ) να παρουσιάσουν  χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς τους μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα που χαρακτηρίζει κάθε τέτοια εκδήλωση.

Μεταξύ άλλων κατά την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν από τα παιδικά τμήματα του Ομίλου μια σειρά από παραδοσιακά παιχνίδια του τόπου μας με ένα μοναδικό τρόπο και ρυθμό.

Την δεύτερη ημέρα πριν το καθιερωμένο πανηγυρικό   κλείσιμο των εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί  μια μουσικοχορευτική  παράσταση από τα τμήματα των ενηλίκων του Ομίλου με τίτλο ΄Μάνα γη ανθρώπων Μητέρα΄, μέσα από την οποία θα αναδεικνύεται ο ρόλος της μάνας με την διττή  της έννοια.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο ισόγειο του Παπαστρατείου Μεγάρου της ΓΕΑ  την Δευτέρα και Τρίτη ( 20κ΄21 Ιουνίου 20011) και ώρα έναρξης στις 9 μμ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.