Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Διήμερο Ντόρας στο νομό

Διήμερο Ντόρας στο νομό

Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία. Η πρόεδρος τη ΔΗ.ΣΥ. επισκέπτεται για πρώτη φορά το νομό με αυτήν της την ιδιότητα.

Θα έχει έναν μεγάλο κύκλο επαφών με στελέχη τους κόμματος, τους δημάρχους Αγρινίου, Ι.Π. Μεσολογγίου και Ναυπακτίας ενώ θα επισκεφθεί ιδρύματα, φορείς και τον Μητροπολίτη. Η επίσκεψη θα ξεκινήσει από τη Ναύπακτο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα συνοδεύεται και από στελέχη της «κεντρικής διοίκησης» του κόμματος όπως τον εκπρόσωπο Τύπου Γ. Οικονόμου και τον πρόεδρο  της νεολαίας και θα συναντηθεί στη Ναύπακτο με τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας (που ανακοινώθηκε προ ημερών) ενώ στο Αγρίνιο θα συναντηθεί με τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας του Αγρινίου που έχει συσταθεί προ μηνός αλλά και των Ομάδων Αμφιλοχίας και Μεσολογγίου που πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.

Στη ΔΗ.ΣΥ. επικρατεί ικανοποίηση για την πορεία οργανωτικής συγκρότησης του κόμματος ωστόσο εκτιμούν πως η παρουσία της Κ.Μπακογιάννη θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση.

Η επίσκεψη (στην οποία από καιρό είχε αναφερθεί το agrinionews) οριστικά «κλείδωσε» την Τρίτη το βράδυ μετά και τη συνάντηση με της κ.Μπακογιάννη με τον Πρωθυπουργό στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς. Θεωρήθηκε δε επιβεβλημένη καθώς στην Αιτωλοακαρνανία «ποντάρουν» πολλά οι ιθύνοντες της ΔΗ.ΣΥ που δεν κρύβουν και την αισιοδοξία τους για κοινοβουλευτική έδρα.

Πρόσφατα όπως αναφέραμε η ΔΗ.ΣΥ. ανακοίνωσε τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Ναυπάκτου η οποία προκάλεσε συζητήσεις στη συγκεκριμένη περιοχή καθώς συμμετέχουν πολλά στελέχη με μεγάλη πορεία στα κομματικά δρώμενα της Ν.Δ.  Στην Ομάδα Πρωτοβουλίας Ναυπάκτου μετέχουν οι  Βαρελάς Βασίλειος (έμπορος), Βασιλόπουλος Αντώνης (συνταξιούχος), Βασιλόπουλος Ηλίας (ελ. επαγγελματίας), Δότσικας Νικόλαος (συνταξιούχος), Θεοδοσόπουλος Θεοδόσιος (εκπαιδευτικός), Θεοφάνης Περικλής (φαρμακοποιός), Καλογερης Βασίλειος (δημ. υπάλληλος), Καλουδιώτης Κων/νος (εργολάβος), Καρέλης Παναγιώτης (ελ. επαγγελματίας), Καρναχωρίτης Ταξιάρχης (ιδ. Υπάλληλος), Κουτσοσπύρου Μαίρη (επιχειρηματίας), Λαγαρός Παναγιώτης (επιχειρηματίας), Μάλλας Βασίλειος (επιχειρηματίας), Νικολάου Παύλος (φοιτητής), Νικολάου Κώστας (επιχειρηματίας), Παϊσιος Χρήστος (δικηγόρος), Πλούμη Κων/να (δικηγόρος), Ραυτόπουλος Αριστείδης (οικοδόμος), Στάϊκος Νικόλαος (επιχειρηματίας), Σταυρόπουλος Κων/νος (λογιστής), Τρομπούκης Ιωάννης (οικοδόμος), Χήρα – Κόγλα Θεοδώρα (ιδ. Υπάλληλος).

Tο πλήρες πρόγραμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Πέμπτη 10 Μαρτίου

13:00: Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπάκτου. Συνάντηση με το Δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ.

13.30: Επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου. Συνάντηση με τον Πρόεδρο Μένιο Χάρο.

14.00: Συνάντηση και συζήτηση με τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ναυπάκτου (ξενοδοχείο «Nafs»).

18.00: Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ.

20.00: Συνάντηση και συζήτηση με τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Αγρινίου, Αμφιλοχίας και Μεσολογγίου (ξενοδοχείο «Imperial»).

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

09.30: Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αγρινίου. Συνάντηση με το Δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό.

10.00: Επίσκεψη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Συνάντηση με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Τσικριτζή και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

10.45: Επίσκεψη στο Ίδρυμα για ΑμΕΑ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

11.45: Επίσκεψη στο εργοστάσιο «ΑΜΑΛΘΕΙΑ».

12.45: Επίσκεψη στο Γηροκομείο Μεσολογγίου.

13.15: Συνάντηση με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

13.45: Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου. Συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κατσούλη.

14.15: Επίσκεψη στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.