Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Διαβάστε ποιος επώνυμος χτίζει σπίτι με θέα την Τριχωνίδα…

Διαβάστε ποιος επώνυμος χτίζει σπίτι με θέα την Τριχωνίδα…


Αναμφισβήτητα η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας τόπος που αφενός μεν υστερεί σε ανάπτυξη, αφετέρου δε υπερτερεί σε φυσική ομορφιά. Μιαν ομορφιά που απ’ ότι φαίνεται σε πολλές περιπτώσεις οι «ξένοι» δείχνουν να την εκτιμούν περισσότερο απ’ τους ντόπιους, επενδύοντας στην «υδαταποθήκη» της Ελλάδας, όπως πολύ σωστά έχει χαρακτηριστεί ο νομός μας.

Ένα εξ αυτών είναι τελευταία ο διακεκριμένος Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών Σπύρος Φλογαϊτης. Ο κ. Φλογαϊτης, που θεωρείται από τους κορυφαίους Συνταγματολόγους της χώρας, είναι ο πρώτος Έλληνας Δικαστής του Δικαστηρίου του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο οποίος μάλιστα χρημάτισε και Πρόεδρός του, ενώ σήμερα είναι Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσίου Δικαίου. Πρόκειται για πρόσωπο ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής, που διετέλεσε μάλιστα υπηρεσιακός Υπουργός Εσωτερικών στις δύο τελευταίες βουλευτικές εκλογές, έχοντας ουσιαστικά την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή τους.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος, με αυτό το βιογραφικό, μαγεύτηκε από τις ομορφιές του τόπου μας και συγκεκριμένα του χωριού Καλλιθέα της Τριχωνίδας, το οποίο γνωρίζει πλέον πολύ καλά παρότι δεν έλκει την καταγωγή του από αυτό. Βλέπετε, την τελευταία δεκαετία περίπου, κάθε καλοκαίρι πραγματοποιεί εκεί ολιγοήμερες διακοπές, μένοντας στο εξοχικό σπίτι οικογενειακών του φίλων από το Αγρίνιο. Έτσι, πριν από λίγο καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, αγόρασε ένα οικόπεδο λίγο έξω από το χωριό με πανοραμική θέα τη λίμνη και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να χτίσει εκεί την εξοχική του κατοικία. Πλέον ο ίδιος, θα έχει τη δυνατότητα να αγναντεύει από το δικό του σπίτι το ειδυλλιακό τοπίο, για το οποίο όπως έχουμε μάθει εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.