Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Διαγωνισμός πατινιων στο Αγρίνιο

Διαγωνισμός πατινιων στο Αγρίνιο

2nd «Fitness In-Line Skate»

ΑΦΙΣΣΑv10
Μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση, ο αγώνας “Fitness In-Line Skate” θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά φέτος στο Αγρίνιο!!
download
Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 10:00πμ στις εγκαταστάσεις της ΜΕΤΑΛΛΟΓΕΝΕΣΗΣ (Γιαννούζι Αγρινίου)
 
Ένας αγώνας για τους λάτρεις του In-Line, όλων των ηλικιών  με πολύ κέφι και διάθεση! Πρόκειται για τις πρώτες διοργανώσεις In-Line Skate στην Ελλάδα και το κοινό είναι ήδη πολύ μεγάλο!
Είναι ένα σπορ που αγαπάμε πολύ: Κάνω In-Line για εμάς σημαίνει αθλούμαι, βελτιώνω τις κινητικές μου δεξιότητες, μετακινούμαι έξυπνα και με στυλ, φτιάχνω καλλίγραμμο σώμα, και πάνω απ’ όλα νοιώθω ελεύθερος!! Όσοι δοκιμάζουν in Line μετά δεν βγάζουν τα πατίνια από τα πόδια τους.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και  junior, σε ατομικές και ομαδικές κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία. Παράλληλα θα γίνει και επίδειξη freestyle!
Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν τέντες των χορηγών και των διοργανωτών όπως επίσης και οργανωμένος χώρος για τη φύλαξη των ποδηλάτων των θεατών.
Στους διαγωνιζόμενους θα παρέχεται  νερό, κρύο πιάτο, φρούτο,  αναμνηστικό μπλουζάκι, μετάλλιο, και θα δοθούν δώρα στους νικητές. Για τους θεατές θα υπάρχουν ψητά εδέσματα και γλυκά!  Μουσική με Dj και πολλά events!!
Είναι τιμή μας που καταφέρνουμε να υλοποιήσουμε μια τέτοια διοργάνωση με σύμμαχο πάντα τον ενθουσιασμό και τη δυναμική συμμετοχή σας! Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 10:00πμ για να συμμετάσχετε στη διοργάνωσή, είτε για να αγωνιστείτε είτε για να χειροκροτήσετε….!!download
Ευχαριστούμε βαθύτατα τους χορηγούς για τη μεγάλη υποστήριξη:
– Εργοστάσιο ΜΕΤΑΛΛΟγένεση: Μεταλλοκατασκευές – Αλουμινοκατασκευές – Σιδηροκατασκευές
– Εργοστάσιο Ξυλείας ΑΦΟΙ ΣΙΟΝΤΗ ΑΒΕΕ
– Βρεφονηπιακός Σταθμός Τα Πρώτα μας Χρόνια
Κατασκευές Αλουμινίου V.G.K.
 Κάβα Ποτών Κούρτης Αθανάσιος Γ.
– Εργαστήριο Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής ΠΕΤΡΙΝΟ  
– Κατάστημα φρούτων και λαχανικών Fresh & Health
Πρατήριο Ρούχων ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ
 Μονάδα Παραγωγής Κρέατος Αυφαντής                                               
 Ψητοπωλείο Γυροδικείο

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.