Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Διαγωνισμός φωτογραφίας με έπαθλο ταξίδι στις Βρυξέλλες

Διαγωνισμός φωτογραφίας με έπαθλο ταξίδι στις Βρυξέλλες

Θέλεις να κερδίσεις εξοπλισμό ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής αξίας μέχρι 1.000 € και επιπλέον ένα ταξίδι για δυο στις Βρυξέλλες; Πάρε μέρος αυτό το καλοκαίρι στο διαγωνισμό φωτογραφίας

«Η Ευρώπη στην περιοχή μου»!

Ο διαγωνισμός ισχύει από 9 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου, αφορά όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα φιλοξενηθεί στη σελίδα facebook της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν φωτογραφίες σε δυο κατηγορίες:

  • «Το Έργο μου» που απευθύνεται σε οργανισμούς που έχουν λάβει ευρωπαϊκή περιφερειακή χρηματοδότηση (δηλαδή από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ή το Ταμείο Συνοχής)
  • «Αυτόπτης μάρτυρας», που απευθύνεται σε οποιονδήποτε κάτοικο της ΕΕ που εντοπίζει ένα έργο είτε στην περιοχή του/της ή όταν επισκέπτεται άλλη περιφέρεια.

Το μόνο που χρειάζεται για τη συμμετοχή σου είναι να στείλεις τη φωτογραφία ενός έργου στην οποία να περιλαμβάνεται ένδειξη ευρωπαϊκής  χρηματοδότησης (π.χ. να διαθέτει μια πινακίδα, ταμπέλα, κλπ., με την σημαία της ΕΕ και τις πληροφορίες χρηματοδότησης του έργου).       Δυο νικητές θα επιλεγούν σε κάθε κατηγορία, ένας με λαϊκή ψήφο και ένας από κριτική επιτροπή η οποία θα επιλέξει μεταξύ των υπολοίπων πιο δημοφιλών συμμετοχών. Οι φωτογραφίες θα κριθούν για την αισθητική τους ποιότητα, τη δημιουργικότητα και τη σχετικότητα με την πολιτική της ΕΕ.

Βοήθησέ μας να μεταδώσουμε το νέο για το διαγωνισμό και να προβάλλουμε μερικά από τα υπέροχα έργα στην Ευρώπη που ολοκληρώθηκαν με περιφερειακή χρηματοδότηση.

Έλα στο @EU_Regional στο Twitter και στη σελίδα της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο https://www.facebook.com/EuropeanCommission για να ενημερωθείς. Επίσης όταν είσαι στην πατρίδα σου ή σε άλλη χώρα, να έχεις το νου σου για έργα και τη φωτογραφική σου μηχανή έτοιμη!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.