Σάββατο, 23/06/2018

τέντες μπινιάρος all4care
PRAKTIKA

Διαδήλωση κατά (!) της αυτονόμησης του πανεπιστημίου.

Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ
Στη φωτογραφία βλέπετε συμπολίτες μας να κοιτάνε απορημένοι ένα πανό που το κρατούν γύρω στα 20 περίπου άτομα, κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης. Το υπέγραφαν οι σύλλογοι των πανεπιστημιακών σχολών. Μεταξύ των αιτημάτων τους είναι και η αντίθεσή τους στην αυτονόμηση(!) του πανεπιστημίου.
Είναι γνωστή η «καραμέλα» που υπάρχει στην φοιτητική κοινότητα της πόλης μας, ότι αν αυτονομηθεί το πανεπιστήμιο, τότε στο πτυχίο τους θα υποβαθμιστεί γιατί θα γράφει πανεπιστήμιο π.χ. Δυτικής Ελλάδας και όχι Ιωαννίνων. Κανείς βέβαια δεν μπήκε στο κόπο να τους ενημερώσει ( πόσο μάλλον να κάνει εκστρατεία ενάντια αυτής της παραπληροφόρησης) Διότι οι απόφοιτοι της Νομικής Κομοτηνής βρίσκουν το ίδιο έυκολα η δύσκολα δουλειά με τους αποφοιτους της Νομικής Αθήνας. Άλλα έχουν σημασία στη σημερινή αγορά εργασίας και όχι ποια πόλη η πιο πανεπιστήμιο γράφει το πτυχίο.
Άραγε από που προέρχονται όλα αυτά;
Για άλλη μια ακόμα φορά κοιμόμαστε ως κοινωνία τον ύπνο του δικαίου. Γιατί η αυτονόμηση έχει και άλλα σκέλη εξίσου ουσιαστικά πέραν των υπουργικών αποφάσεων & των δηλώσεων των αρμοδίων.

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.