Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Διαδικτυακές υπογραφές για δημιουργία δημοτικού κυνοκομείου στο Αγρίνιο

ΚΚΛ-620x330Διαδικτυακή κινητοποίηση είναι σε εξέλιξη για συλλογή υπογραφών υποστήριξης αιτήματος για τη δημιουργία δημοτικού κυνοκομείου στο Αγρίνιο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ψηφίσουν ΕΔΩ  και η ανακοίνωση-κάλεσμα αναφέρει τα εξής:

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!! ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!!!! ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ!!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΖΩΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΟΤΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΑΣ!!!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ!!!!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4039/2012 η διαχείριση των αδέσποτων ζώων, είναι ευθύνη των Δήμων.
Οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι, κατά τον νόμο, να μεριμνήσουν αφ’ ενός για την ευζωία των αδέσποτων, αφ’ ετέρου για την προστασία της δημόσιας υγείας.θελουμε απο τον δημο να διαθεσει κονδυλια για ζητήματα στείρωσης, σίτισης, περίθαλψης αδέσποτων, ενημέρωσης των πολιτών και εκπαίδευσης των μαθητών!!!! ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΡΑ!!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. antikeimenikos

    “ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ”

    Λύση: Πολλές δημοτικές επιχειρήσεις αρνήθηκαν να απογραφούν, ενώ παίρνουν χρήματα από το ΕΣΠΑ χωρίς να παράγουν έργο. Ας προτείνουν οι φιλόζωοι να κλείσουν οι επιχειρήσεις αυτές για να απελευθερωθούν κονδύλια για το σκοπό αυτό. Στη συνέχεια να γίνει ένας διαγωνισμός με αξιοκρατικά κριτήρια να προσληφθεί το προσωπικό που θα είναι ορισμένου χρόνου, όχι μόνιμο και οι αμοιβές τους θα είναι διαφανείς.

    Αλλά, δεν το βλέπω να γίνεται και αν γίνει θα έχει την ίδια κατάληξη με τις άλλες δημοτικές επιχειρήσεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.