Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Διαθεσιμότητα: Μέχρι 31/12 τα κενά ανά υπηρεσία

Διαθεσιμότητα: Μέχρι 31/12 τα κενά ανά υπηρεσία

Μέχρι τα τέλη του χρόνου ζητά να στείλουν τα υπουργεία  τα αιτήματα κάλυψης θέσεων διοικητικού προσωπικού κατηγορίας ΔΕ των εποπτευόμενων φορέων τους, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Συγκεκριμένα, με εγκύκλιο που υπογράφει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημήτρης Στεφάνου ζητείται «τα αιτήματα των διαφόρων φορέων «ανά μονάδα, νομό και συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή (πχ. 15 για ΙΚΑ Καλλιθέας, 2 για ΙΚΑ Καλύμνου)» να υποβληθούν  στις υπηρεσίες μας συνολικά κατά σειρά προτεραιότητας από το καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο,  το οποίο θα τα εκτιμήσει ιεραρχώντας τις ανάγκες  των φορέων και υπηρεσιών που εποπτεύει, συμπληρώνοντας επίσης το Δήμο όπου βρίσκονται οι υπηρεσίες του κάθε φορέα».

Διευκρινίζεται δε ότι «τα αιτήματα των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού θα υποβληθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών».

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε εκδώσει στις 3 Δεκεμβρίου εγκύκλιο την οποία υπέγραφε ο Α. Μανιτάκης, ζητώντας από τους φορείς να του στείλουν τα στοιχεία για τα κενά εντός πέντε ημερών (δηλαδή, μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου).

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

www.aftodioikisi.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.