Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Διαμαρτυρίες και στα Άγραφα για την εκπομπή του Μάνεση

Prasi@Online1dromoi braxiaΓράφει ο Αγραφιώτης
Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις όλων όσων είδαν την Τετάρτη που μας πέρασε την εκπομπή “αφιέρωμα” του alpha “60 Λεπτά Ελλάδα” στα Άγραφα.
Πολλοί ήταν αυτοί που ναι μεν χαίρονταν που έβλεπαν στην τηλεόραση τον αγαπημένο τους τόπο και χωριό αλλά απο την άλλη τους έπιανε μια λύπη και ένας πόνος βλέποντας το πώς ζούν πολλοί απο τους περήφανους Αγραφιώτες.
Σε ένα άθλιο οδικό δίκτυο ,με μηδενική υγειονομική περίθαλψη, χωρίς δασκάλους για τα παιδιά τους…χωρίς προοπτική αλλά και ξεχασμένοι στο έλεος του θεού.
Παρόλα αυτά στάθηκαν μπροστά στην κάμερα με περηφάνια, χωρίς μιζέρια,αλλά γεμάτοι αγάπη, και φιλοξενία .
Άλλοι πάλι δεν τους άρεσε και τόσο η εκπομπή αφού οι συντελεστές περιορίστηκαν στα προβλήματα και άφησαν στην άκρη τον φυσικό πλούτο αλλά και τα ιστορικά-θρησκευτικά μνημεία των Αγράφων.
Φυσικό είναι σε περιορισμένο χρόνο με τα προβλήματα των Αγράφων να είναι άπειρα .

Το σίγουρο είναι πως ο Μάνεσης ήρθε διαβασμένος στα Άγραφα γνωρίζοντας για τις καταγγελίες διαφθοράς στον δήμο και στρίμωξε άγρια τον Αντιδήμαρχο.
Πολλοί απο εσάς με τα μηνυματα σας κάνετε λόγο για “βίντεο γροθιά στο στομάχι”  όλων αυτών που απο οποιοδήποτε πόστο διοίκησαν την μισή Ευρυτανία τα τελευταία 20 χρόνια και άφησαν αυτόν τον τόπο σε αυτή την κατάντια.
Πραγματικά θέλει υπερπροσπάθεια για να καταφέρουν μια τόσο αρνητική ανάπτυξη.Τους το αφιερώνουμε!!
Για όσους δεν πρόλαβαν να την δουν πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.alphatv.gr/shows/informative/60-ellada/webtv/60-ellada-agrafa

prasiaonline.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. olga

    Και πως να πας στα μνημεία άμα δεν έχει δρόμο? ε? απ’τα κατσάβραχα? έφαγαν το καταπέτασμα και άφησαν τον κόσμο στο έλεος του θεού… Εκείνος δε ο αντιδήμαρχος δεν ήξερε ούτε να μιλήσει, να αρθρώσει μια πρόταση…. Πολύ ωραία εκπομπή, έδειξε την πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.