Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Διαμαρτύρονται για τα δρομολόγια οι μαθητές του λυκείου Φυτειών

epi-likeio-fitionΜε επιστολή τους προς τις αντιδημάρχους Ξηρομέρου Κωνσταντίνα Κουμανδράκη Σαμαρά και Ευθυμία Καραπάνου Κολοβού, μαθητές των Λυκειακών τάξεων Φυτειών ζητούν “ειλικρινείς και οριστικές απαντήσεις” στο γιατί ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο Σκουρτού-Μαχαιρά-Μπαμπίνη.
Η σχετική επιστολή:
Αντιδήμαρχε κ. Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνα, στις 11-09-2013, μας επισκεφτήκατε στο Σχολειό μας, στις Φυτείες, όπου μας ανακοινώσατε την παραμονή του σχολείου και ότι ο Δήμος Ξηρομέρου έκανε τα πάντα για να παραμείνει. Μέχρι σήμερα όμως δεν έχουμε δει να υλοποιείται η υπόσχεση του Δήμου, η δική σας υπόσχεση, το δρομολόγιο από την Σκουρτού – Μαχαιρά – Μπαμπίνη το οποίο θα δώσει περισσότερη ζωή στο σχολειό.
Ζητάμε να έρθετε, όπως ήρθατε την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, να μας πείτε κατ ιδίαν, γιατί δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ το δρομολόγιο αυτό και αν τελικά θα γίνει. Βαρεθήκαμε τις υποσχέσεις και θέλουμε τελικές απαντήσεις, δεν θέλουμε το μέλλον μας να είναι αβέβαιο.
Ως αντιδήμαρχος αρμόδια για θέματα παιδείας, πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας και να έρθετε στο σχολειό να μας δώσετε απαντήσεις σε ένα θέμα που αφορά τόσο εμάς όσο και τους γονείς μας.
Αντιδήμαρχε κ. Καραπάνου Κολοβού Ευθυμία, ως αντιδήμαρχος με καταγωγή από το χωριό μας και γνωρίζοντας ότι ανακατευτήκατε ενεργά για το δρομολόγιο, ζητάμε και από εσάς να έρθετε να μας πείτε γιατί δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ το δρομολόγιο αυτό και αν τελικά θα γίνει. Δεν θέλουμε να μας δείξετε χαρτιά αλλά να μας δώσετε μια ειλικρινής και οριστική απάντηση, δηλαδή να μας πείτε την αλήθεια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.