Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2019

Διαφωνία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου με την πολιτική προσέγγιση για το Πάρκο

parko1 Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου για το ζήτημα της ανάπλασης του Πάρκου. Αναφερόμενος στη συνάντηση του Γραμματέα της Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ  Γ. Ζαρέντη με Μοσχολιό αναφέρει ότι “διαπιστώθηκε πλήρης διαφωνία σε ότι αφορά τον πολιτικό τρόπο προσέγγισης του προβλήματος”, ενώ τοποθετεί την  προσοχή και τη δράση της Δημοτικής Οργάνωσης “στο οξύτατο και αυξανόμενο πρόβλημα επισιτισμού, στην ανεργία και στην ανθρωπιστική κρίση  που επικίνδυνα απλώνεται”.Τέλος καλεί τη Δημοτική Αρχή να σταματήσει  κάθε εργασία στο χώρο να επανεξετάσει άμεσα τη στάση της στο θέμα του Πάρκου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δημοτική Οργάνωση μελών Αγρινίου

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου κ. Ζαρέντης μετά από πρόσκληση του δημάρχου Αγρινίου κου Μοσχολιού συναντήθηκε μαζί του στο Δημαρχείο της πόλης, την Πέμπτη το μεσημέρι. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη των θέσεων και των προτάσεων της οργάνωσης για την υπόθεση της ανάπλασης του Πάρκου, που έχει προκαλέσει αναστάτωση στη κοινωνία του Αγρινίου.

Διαπιστώθηκε πλήρης διαφωνία σε ότι αφορά τον πολιτικό τρόπο προσέγγισης του προβλήματος, αλλά κυρίως και στον απαιτούμενο τρόπο ενημέρωσης των πολιτών με διαφάνεια, έτσι ώστε οι κάτοικοι της πόλης να είναι κοινωνοί του θέματος σε όλες του τις πτυχές και παραμέτρους και με στόχο βεβαίως την τοπική συνεννόηση και την αποκατάσταση της ηρεμίας στην πόλη.

Είναι πρόδηλο ότι η προσοχή και η δράση της Δημοτικής Οργάνωσης μελών Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ εστιάζεται στο οξύτατο και αυξανόμενο πρόβλημα επισιτισμού που παρατηρείται στη πόλη, στα ανοδικά ποσοστά ανεργίας που καταγράφονται, στα καταστήματα που κλείνουν συνεχώς και στην αδυναμία των δημοτών να ανταποκριθούν στις ανάγκες και υποχρεώσεις τους, στην ανθρωπιστική κρίση που επικίνδυνα απλώνεται.

Η Δημοτική αρχή Αγρινίου καλείται να αναλογιστεί την εξαθλίωση της κοινωνίας μας που δραματικά γενικεύεται, να μην προκαλεί το κοινό αίσθημα και να ανταποκριθεί στον θεσμικό και κοινωνικό της ρόλο με βάση το αξιακό πλαίσιο της αυτοδιοικούμενης κοινωνίας. Η ενημέρωση των πολιτών οφείλει να πραγματοποιείται πριν απ’ τις αποφάσεις της και οπωσδήποτε με βάση την υφιστάμενη πραγματικότητα και τις υπηρεσιακές και νομικές απαιτήσεις. Η ενημέρωση δεν μπορεί να είναι βιαστική διεκπεραίωση και κατόπιν εορτής, αλλά πλέρια, έγκαιρη και ουσιαστική.

Για την απρόσκοπτη ενασχόληση φορέων και συμπολιτών μας με τα παραπάνω προβλήματα, κάνουμε έκκληση στη Δημοτική αρχή, σταματώντας κάθε εργασία στο χώρο να επανεξετάσει άμεσα τη στάση της στο θέμα του Πάρκου και μαζί με τους φορείς και τους δημότες, όλοι μαζί, με ειλικρίνεια και διαφάνεια να προσπαθήσουμε για το καλύτερο της Πόλης και των πολιτών της.

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Τρομερή προσέγγιση στο θέμα από το ΣΥΡΙΖΑ.
    Στοχευμένη με συγκεκριμένες προτάσεις και χωρίς καθόλου γενικότητες και κοινοτυπίες

  2. aeras

    ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ …ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ…. ΑΣΧΕΤΟΙ…….ΑΝΗΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΧΙ Η ΕΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΗΖΩΗ……..ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ……ΚΛΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.