Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Διαψεύδει η Αστυνομία για τραυματισμούς, στον Εισαγγελέα αύριο το μεσημέρι οι συλληφθέντες

Διαψεύδει η Αστυνομία για τραυματισμούς, στον Εισαγγελέα αύριο το μεσημέρι οι συλληφθέντες

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΤεταμένο κλίμα  σε πολλές πόλεις τη χώρας σήμερα εξαιτίας των πορειών στη μνήμη Γρηγορόπουλου και σε αλληλεγγύη Ρωμανού. Παρομοίως και στο Αγρίνιο όπου ένα επιπλέον στοιχείο είναι η σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αστυνομία.

Αίσθηση προκάλεσαν οι αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ για τραυματισμό πολιτών το μεσημέρι από επίθεση των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη. Μάλιστα από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίχτηκε πως πολίτες έχουν οδηγηθεί στο Νοσοκομείο, λόγω της σοβαρότητας των τραυματισμών τους.Από την πλευρά της Αστυνομίας πάντως διαψεύδεται αυτή η καταγγελία καθώς λέγεται πως δεν υπάρχει τέτοια αναφορά ούτε σχετική μήνυση. Από τους αστυνομικούς παράλληλα το μεσημέρι προσήχθησαν και εν τέλει συνελήφθησαν τρία άτομα (21,28 και 36 ετών)και αναζητείται κι άλλο.
Οι συλληφθέντες στα πλαίσια του αυτοφώρου θα οδηγηθούν το μεσημέρι στις 13:00 στον Εισαγγελέα και οι κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι φθορά ξένης περιούσιας, διατάραξη οικιακής ειρήνης, εξύβριση αστυνομικών.
Προγραματίζεται μαλιστα να συγκεντρωθούν στα δικαστήρια πολίτες προς συμπαράσταση των συλληφθέντων.
Αυτή τη στιγμή πάντως στο κέντρο του Αγρινίου επικρατεί ηρεμία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.