Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Διαψεύδουν για Φωτάκη στον Παναιτωλικό

Διαψεύδουν για Φωτάκη στον Παναιτωλικό

Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζουν την περίπτωση του Φωτάκη στον Παναιτωλικό, όμως όπως τονίζουν ο παίκτης δεν έχει προταθεί στην ομάδα. «Κλείνουν» για προετοιμασία τα καναρίνια. 

Στο στόχαστρο του Παναιτωλικού φέρεται να βρίσκεται ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μάκη Χάβο στον ΠΑΟΚ και πλέον είναι ελεύθερος. Παρόλα αυτά, όπως τονίζουν στο Αγρίνιο, αν και είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση, δεν έχει προταθεί στην ομάδα και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επαφή με τον διεθνή μέσο.

Κλείνει προπονητικό κέντρο για προετοιμασία
Στην προετοιμασία έχει πέσει το βάρος τις τελευταίες ημέρες στον Παναιτωλικό, καθώς το τεχνικό επιτελείο μαζί με την διοίκηση βρίσκονται σε διαρκείς επαφές, προκειμένου να καταλήξουν σε ποιο μέρος θα δουλέψει η ομάδα.Επικρατέστεροι προορισμοί είναι το Καρπενήσι και τα Τρία Πέντε Πηγάδια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 22 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Αυγούστου.Όσο για τις προπονήσεις, αυτές αναμένεται να ξεκινήσουν σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο, που θα ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου, θα ενταχθούν οι παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και οι μεταγραφές που είχαν ολοκληρώσει νωρίς τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.Το άλλο γκρουπ θα αποτελείται από τους… βασικούς και θα έχει μία επιπλέον εβδομάδα ξεκούρασης, αφού θα ενσωματωθεί στις 15 Ιουλίου στις προπονήσεις του συλλόγου.
 gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.