Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Διεκδικεί τα αυτονόητα: Άσφαλτο και φωτισμό

σε Πάροδο της οδού Αγίας Βαρβάρας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα αυτονόητα για τη γειτονιά του διεκδικεί δημότης κάτοικος του Αγρινίου. Ζητά άσφαλτο και φωτισμό σε γειτονιά της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας. Η επιστολή του Εκπ/κού Πληροφορικής  Δρ Φώτη Λαζαρίνη, εστάλη στον δήμαρχο Αγρινίου και κοινοποιήθηκε στο agrinionews.gr εξηγώντας το πρόβλημα σε  Πάροδο της οδού Αγίας Βαρβάρας και για το οποίο, όπως αναφέρει, ο δήμος Αγρινίου έχει ενημερωθεί εδώ και 2-3 χρόνια. «Είναι απαράδεκτο που 7 χρόνια μετά την έκδοση της πρώτης άδειας (έτος έκδοσης δικής μου οικοδ. άδειας 2007) δεν έχει τακτοποιηθεί το θέμα του φωτισμού και της ασφαλτόστρωσης», υπογραμμίζει .

Αναλυτικά η επιστολή:

ΠΡΟΣ:
Μοσχολιός Π., Δήμαρχος Αγρινίου

Κοινοποίηση:
1. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
2. agrinionews.gr
3. Γιώργος Παπαναστασίου (υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου)

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Κύριε Δήμαρχε,

Μένουμε στην περιοχή Αγίας Βαρβάρας, στην Πάροδο Αγίας Βαρβάρας 46, δηλ. στα πρώην οικόπεδα του Στρανομύτη, οικοδομικό τετράγωνο 1202, λίγα μόλις μέτρα από την οδό Αγίας Βαρβάρας. Τα σπίτια έχουν χτιστεί από το 2009 και η εισφορά σε γη και χρήμα έχουν τακτοποιηθεί από τότε. Διαμένουν δε αρκετές οικογένειες με μικρά παιδιά.

Είμαστε στο 2014 και δεν έχουν γίνει τα αυτονόητα:
1. Ασφαλτόστρωση των δρόμων.
2. Φωτισμός.

Το πρώτο ζήτημα δημιουργεί καθημερινά προβλήματα. Το χειμώνα έχουμε λάσπες και το καλοκαίρι σκόνη. Ας μην μιλήσω για τις λακκούβες που υπάρχουν στον χωματόδρομο. Ο δρόμος έχει συχνή κίνηση, καθώς παρέχει πρόσβαση στο σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος.

Το δεύτερο ζήτημα είναι σαφώς ήσσονος σημασίας. Το Χειμώνα από τις 5.30 και έπειτα δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε. Τα παιδιά μας, που επιστρέφουν από φροντιστήρια, είναι αδύνατο να έρθουν μόνα τους στο σπίτι. Και κυκλοφορούν και αρκετοί αλλοδαποί το βράδυ την ώρα που κλείνει το σούπερ μάρκετ, που αν και δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, μας θέτουν προφανώς σε επαγρύπνηση.

Πρέπει, λοιπόν, να διευθετηθούν ΑΜΕΣΑ τα παραπάνω θέματα. ΑΜΕΣΑ. Είμαστε στο έτος 2014 και μόλις μερικά μέτρα από κεντρικό δρόμο ΜΕΣΑ στην πόλη.

Είναι απαράδεκτο που 7 χρόνια μετά την έκδοση της πρώτης άδειας (έτος έκδοσης δικής μου οικοδ. άδειας 2007) δεν έχει τακτοποιηθεί το θέμα του φωτισμού και της ασφαλτόστρωσης.

1. Είναι υποχρέωση του Δήμου να ασφαλτοστρώσει και να φωτίσει τα εντός σχεδίου τμήματα της πόλης για τα οποία έχει εκδώσει άδειες
2. Έχουμε ήδη εδώ και 2-3 χρόνια ενημερώσει εγγράφως το Δήμο.
Δρ Φώτης Λαζαρίνης
Εκπ/κος Πληροφορικής

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
nyx

unnamed

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. VASILIS

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ
    ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.