Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Διευκρινήσεις από τη Φιλοζωική Αγρινίου

Διευκρινήσεις από τη Φιλοζωική Αγρινίου

397401_272631972864368_1059293297_nΜε αφορμή ένα ακόμη δύσκολο περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή του Αγρινίου σχετικά μ’ ένα σκυλάκι χτυπημένο από αυτοκίνητο στη  σπονδυλική του στήλη και για το οποίο καλέστηκε να δώσει λύσει στο πρόβλημα, η Φιλοζωική Αγρινίου διευκρινίζει τα εξής :
Κατανοούμε και επικροτούμε το ενδιαφέρον των πολιτών ακόμη και την  αγανάκτησή τους για τόσο σοβαρά ατυχήματα με σκύλους που συμβαίνει να λαμβάνουν χώρα έξω από το σπίτι τους, τη γειτονιά τους, τα καταστήματα τους.
Αγωνιζόμαστε  κάθε μέρα για τη  σίτιση, τη  καθαριότητα την ασφάλεια και την υγεία αυτών των ψυχών.
Υπάρχουν άτομα με μικρά παιδιά, καθώς και κοπέλες μικρές στην ηλικία που φιλοξενούν στο σπίτι τους και μάλιστα σε διαμερίσματα σκυλάκια που είναι άρρωστα και χρήζουν ιατρικής φροντίδας.
Θερμή παράκληση όταν ζητάτε τη  βοήθειά μας να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας γιατί μας αγανακτούν και μας πληγώνουν.
Κάνουμε γνωστό για μια ακόμη φορά, ότι η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου δημιουργήθηκε με την ιδιωτική πρωτοβουλία ελαχίστων ατόμων με ευαισθησία για τα ζώα.
Είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι του μεροκάματου. Πολλές φορές υπερβάλουν των δυνάμεών τους σωματικά, ηθικά, ψυχολογικά και οικονομικά.
Είμαστε λίγοι  και γι’ αυτό ζητάμε την βοήθεια όλων τον πολιτών του Αγρινίου. Διαθέστε λίγο από το χρόνο σας, και να είστε σίγουροι… ότι στο Αγρίνιο δεν θα κυκλοφορεί κανένα αδέσποτο..
Γίνεται μέλη, ή εθελοντές, ενημερωθείτε στα τηλέφωνά μας και θα δείτε ότι απλά πράγματα θα αλλάξουν την ζωή μας και την ζωή όλων το ψυχών του καταφυγίου αλλά και των αδέσποτων. Σε σύγκριση με το πληθυσμό μας είναι μικρός ο αριθμός των σκυλιών που πρέπει να βοηθήσουμε.
Ζητήστε μας να έρθετε μια μέρα να δείτε από κοντά τι ακριβώς κάνουμε και κάτω από δύσκολες συνθήκες… κλαίμε, γελάμε, αγωνιούμε, ψάχνουμε στους κάδους για διάφορα πράγματα όπως πόρτες παλέτες νάιλον, σύρμα, ξύλα και ότι άλλο μπορούμε να αξιοποιήσουμε.
Στις γειτονιές που γυρίζουμε ψάχνοντας σκυλάκια που χάθηκαν συναντάμε και ανθρώπους άγνωστους που με το δικό τους τρόπο βοηθάνε αδέσποτα.
Αυτή τη στιγμή στο καταφύγιο φιλοξενούνται 50 σκυλιά τα περισσότερα από τα οποία εγκαταλείφθηκαν εκεί σαν κουτάβια και δεν κατάφεραν να δοθούν για υιοθεσία. Επίσης φιλοξενούνται, νεογέννητα, άρρωστα και γέρικα τα οποία δεν μπορούν να επιβιώσουν στην πόλη. Χρειάζονται παλιά σπιτάκια, κουβέρτες, χαλιά ότι γενικά σας περισσεύει και μπορείτε να μας δώσετε για να βοηθήσουμε τα σκυλιά να μη κρυώνουν τώρα το χειμώνα που οι θερμοκρασίες πολλές φορές είναι αρκετά χαμηλές…
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους που μας βοηθάτε με τροφές κονσέρβες και γάλατα.
Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε και το Δήμο Αγρινίου για τις 2 αμαξιές χαλίκι που μας έφερε.
Προσεχώς  θα οργανώσουμε μια εκδήλωση, θα σας ενημερώσουμε για το πότε ακριβώς θα γίνει και πού.. και εκεί επίσης θα θέλαμε την βοήθειά σας. Θα ‘έχουμε μαζί μας και τα σκυλάκια μας να τα γνωρίσετε και να σας γνωρίσουν.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να σας ενημερώσουμε.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
6944990480
6947718372
6944567831

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.