Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Διημερίδα στη Βόνιτσα για την ενδοοικογενειακή βία και τον σχολικό εκφοβισμό

Διημερίδα στη Βόνιτσα για την ενδοοικογενειακή βία και τον σχολικό εκφοβισμό

diimeridaafisa
Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και την συμμετοχή πολλών Πολιτιστικών Συλλόγων και Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνουν διημερίδα στην Κατούνα και στην Βόνιτσα με θέμα «Οικογένεια και Παιδί, Ενδοοικογενειακή βία – Σχολικός εκφοβισμός».
Η διημερίδα θα ξεκινήσει από την Κατούνα το Σάββατο 28 Μαρτίου (10:30 – 13:00) στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Κατούνας και θα ολοκληρωθεί στην Βόνιτσα την Κυριακή 29 Μαρτίου (10:30 – 13:00) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
Στόχος είναι η οικογένεια να βρει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που άπτονται του συγκεκριμένου θέματος και που απασχολούν ευρύτερα την κοινωνία. Μετά το πέρας των ομιλιών από τους ειδικούς θα ακολουθήσει συζήτηση επί των θεμάτων. Η τοποθέτηση του καθενός είναι σημαντική και μπορεί να βοηθήσει στην ευρύτερη ανάλυση των θεμάτων.
Το  Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας ευχαριστεί εκ των προτέρων όλους τους συλλόγους που συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση.

Ακολουθεί  το πρόγραμμα:

diimerida12

diimerida12 (2)

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.