Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Δική του ιστοσελίδα αλλά…τα Γιάννενα παραμένουν!

Δική του ιστοσελίδα αλλά…τα Γιάννενα παραμένουν!

Δικό του domain name (uwg.gr) έχει αποκτήσει πια το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, το νεώτερο από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 με τον Ν. 3794 (ΦΕΚ Α 156/4.9.2009).
Στην ιστοσελίδα του μπορεί κανείς να αντλήσει βασικές πληροφορίες σχετικά με το Πανεπιστήμιο και τα τρία (3) τμήματά του. Οι νεοεισαχθέντες μπορούν εκεί να βρουν και λίστα με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στο Αγρίνιο.
Μια περιήγηση όμως στις ιστοσελίδες των τμημάτων δημιουργεί απορίες…
Η ιστοσελίδα του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων φιλοξενείται ακόμα στον server του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στην δε κεφαλή της αναφέρεται ακόμα ότι το Τμήμα ανήκει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Η ιστοσελίδα του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων επίσης φιλοξενείται ακόμα στον server του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στην κεφαλή της όμως αναφέρεται ότι το Τμήμα ανήκει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας.
Τέλος, η ιστοσελίδα του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών φιλοξενείται στον server του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.
Μάλλον χρειάζεται κάποιο update

ouranos

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.