Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Δικαίωμα στη Ζωή: “επιτέθηκαν με μανία στους άοπλους διαδηλωτές”

Δικαίωμα στη Ζωή: “επιτέθηκαν με μανία στους άοπλους διαδηλωτές”

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙΜε ανακοίνωσή του το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή” κάνει λόγο για στοχευμένες προσαγωγές και συλλήψεις αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της 6η Δεκεμβρίου στο Αγρίνιο, ενώ δηλώνει αλληλέγγυο στον αγώνα του Νίκ0υ Ρωμανού.

Η ανακοίνωση:

Το Σάββατο 6-12-2014,ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου,οι δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν με μανία σε άοπλους διαδηλωτές,αλληλέγυους στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού,μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης.
Το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή” με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο,καταδικάζει την αστυνομοκρατία,την κρατική καταστολή,τις στοχευμένες προσαγωγές και συλλήψεις αγωνιστών,και θεωρεί φαιδρές τις ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον τους.
Επίσης το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή” ενώνει τη φωνή του με όλες τις φωνές αλληλεγύης στον δίκαιο αγώνα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού.
Ο Νίκος Ρωμανός υπερνικά ακόμα και το ένστικτο της επιβίωσης,και ενώ είναι φυλακισμένος σε μια αποθήκη ψυχών,συμπεριφέρεται ως ελεύθερος άνθρωπος,και υπερασπίζεται με τίμημα την υγεία και την ζωή του,την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Ας γίνουν όλες οι φωνές,μία κραυγή αλληλεγύης,μέχρι τη τελική δικαίωση του αγώνα του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.