Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Δικαστικός αγώνας από δήμο Αγρινίου για Energa και Hellas Power

Δικαστικός αγώνας από δήμο Αγρινίου για Energa και Hellas Power

δημαρχείο-ΑγρινίουO δήμος Αγρινίου ξεκίνησε αγώνα για να αποδοθούν σε αυτόν και στους δημότες τα χρήματα από Δημοτικά Τέλη που εισέπραξαν οι εταιρείες Energa και Hellas Power, στους λογαριασμούς κατανάλωσης ρεύματος, αλλά δεν τα απέδωσαν στο Δήμο.
Συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα από Σεπτέμβριο 2011 ως Ιούλιο 2012, ,η εταιρία Energa, δεν απέδωσε στο δήμο Αγρινίου το χρηματικό ποσό των 84.018,42 ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των 65.439,41 ευρώ η εταιρία Hellas Power και συνολικά το χρηματικό ποσό των 149.457,83 ευρώ, που αφορούσε σε αποδοτέα δημοτικά τέλη καθαριότητας , στο φόρο ηλεκτροδοτουμένων χώρων και στο τέλος ακινήτου περιουσίας , τα οποία ενώ εισέπραξαν, δεν τα απέδωσαν και τα ιδιοποιήθηκαν παράνομα, ενσωματώνοντάς τα χωρίς δικαίωμα στην περιουσία τους και τα αποστέρησαν από τον Δήμο Αγρινίου .
Τα ανωτέρω έκανε γνωστά ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου ενώ θυμίζουμε εξάλλου πως στις 16 Ιανουαρίου 2015 μάλιστα ξεκίνησε η εκδίκαση στο Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών της ποινικής υπόθεσης ‘’ENERGA και HELLAS POWER’, ’διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 5 Φεβρουαρίου 2015.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.