Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου: Ενημέρωση για την κλοπή των 10.000 ευρώ

Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου: Ενημέρωση για την κλοπή των 10.000 ευρώ


Αυτή τη Δευτέρα 30 Μαΐου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη. Η είδηση που έρχεται στο προσκήνιο δεν έχει να κάνει με το Εφετείο, αφού ως γνωστόν ήδη δρομολογούνται οι διαδικασίες για την έναρξη λειτουργίας του στις 16 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά, όπως μπορείτε να δείτε και από τη σχετική ανακοίνωση, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο τρίτο θέμα που έχει τεθεί προς συζήτηση και το οποίο αφορά την ενημέρωση των μελών, αναφορικά με την κλοπή χρηματικού ποσού τον περασμένο Αύγουστο από το χρηματοκιβώτειο της Γραμματείας του Συλλόγου.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου που είχε εκδώσει τότε η Αστυνομία κατά το χρονικό διάστημα από 14.10 ώρα της Παρασκευής 20/8 έως και 14.00 της Τρίτης 24/8 άγνωστος ή άγνωστοι δράστες είχαν εισέλθει στο γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου που βρίσκεται στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου και αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, ένα μπλοκ Δικαστικού ενσήμου και ένα μπλοκ εισπράξεων Δικηγορικού Συλλόγου. Από την αυτοψία που είχε ενεργηθεί δεν ανευρέθησαν ίχνη διάρρηξης στις εισόδους και στο χρηματοκιβώτιο.

Πάντως όπως ενημερωθήκαμε η Διοίκηση του Συλλόγου έχει ήδη δηλώσει παράσταση πολιτική αγωγής, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης. Σε κάθε περίπτωση τη Δευτέρα το πρωί οι δικηγόροι της πόλης θα ενημερωθούν για την πορεία των ερευνών και γενικότερα για τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν επί του θέματος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.