Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

16χρονος δικυκλιστής τραυματίας σε τροχαίο

16χρονος δικυκλιστής τραυματίας σε τροχαίο

Τραυματίας και αστυνομικός που ρύθμιζε την κυκλοφορία στο σημείο.

Tροχαίο ατύχημα με τραυματία-σοβαρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- 16χρονο Αγρινιώτη  δικυκλιστή συνέβη πριν μια ώρα περίπου κοντά στην Ερμίτσα,στον κόμβο προς Παναιτώλιο, στην Εθνική Οδό Αγρινίου-Αντιρρίου. Ο τραυματίας δικυκλιστής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου αρχικά και εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Το ατύχημα έγινε στο 62 χλμ της Ε.Ο.Αντιρρίου- Αγρινίου όταν δίκυκλο και όχημα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα καθώς το πρώτο προπορευόμενο επιχείρησε στροφή (με κατευθυνση επαγγελματικό χώρο που διατηρεί στο σημείο ο πατέρας του 16χρονου) την οποία δεν αντελήφθηκε εγκαίρως το όχημα που ακολουθούσε. Ο δικυκλιστής -που σημειωτέον δεν φορούσε κράνος- εκτινάχθηκε από τη σύγκρουση σε μεγάλη απόσταση.

Μάλιστα  μετά το συμβάν αυτό στο σημείο τραυματίστηκε και αστυνομικός της Τροχαίας Αγρινίου  που ρύθμιζε την κυκλοφορία. O αστυνομικός χτύπησε από ρόδα οχήματος . Το συγκεκριμένο όχημα , με γυναίκα οδηγό,  δεν αντελήφθηκε  πως γινόταν εκροπή της κυκλοφορίας στο άλλο ρεύμα. Όταν το κατάλαβε για να αποφύγει τη σύγκρουση εξετράπη της πορείας του, βρήκε σε κράσπεδο και αποσπάστηκε  τροχός που τραυμάτισε-ευτυχώς ελαφρά στο πόδι – τον αστυνομικό που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.