Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Διπλή βράβευση για τον Ράφαελ στην εταιρεία «ΑΫΦΑΝΤΗΣ»

Διπλή βράβευση για τον Ράφαελ στην εταιρεία «ΑΫΦΑΝΤΗΣ»

raf-640x360Ο Ράφαελ Μπρακάλι είχε εξαιρετική απόδοση στα δύο τελευταία παιχνίδια τoυ Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο και οι φίλαθλοι τον επέλεξαν ως κορυφαίο, στη σχετική ψηφοφορία. Σήμερα έγινε η απονομή των δύο βραβείων, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΑΫΦΑΝΤΗΣ» που είναι χορηγός του Παναιτωλικού.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας παραλαμβάνοντας τα βραβεία δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τα βραβεία, αλλά θα ήμουν περισσότερο αν είχαμε πάρει και στους δύο αγώνες τη νίκη. Θέλω να τα αφιερώσω στην οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους καλώ να πιστεύουν στην ομάδα μας».
Ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Γιώργος Αϋφαντής που έκανε την απονομή δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά απονείμαμε σήμερα τα βραβεία στον Ράφαελ Μπρακάλι, τον φύλακα άγγελο της εστίας του Παναιτωλικού. Έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή που συμβάλει στα καλά αποτελέσματα της ομάδας, στον οποίο ευχόμαστε να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά, ώστε το τέλος της σεζόν να βρει τον Παναιτωλικό πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα δείχνει σταθερότητα και τα αποτελέσματα δικαιώνουν τη δουλειά που κάνει».

596 597 598 599 600 602

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.