Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Δράσεις αλληλεγγύης από τη Β’ ΕΛΜΕ

Δράσεις αλληλεγγύης από τη Β’ ΕΛΜΕ

unnamedΤο Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ προχωρά στο συντονισμό μιας προσπάθειας λειτουργίας κοινωνικού φροντιστηρίου όπως είχε κάνει παλαιότερα. Έχοντας εξασφαλίσει το κτίριο του 1ου Γυμνασίου Αγρινίου ως χώρο διεξαγωγής των μαθημάτων κατά τις απογευματινές ώρες, καλεί τους συναδέλφους καθηγητές να δηλώσουν στη Β ΕΛΜΕ τη διαθεσιμότητά τους για τη στήριξη της δράσης αυτής.
Το Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ προτίθεται επίσης να υποστηρίξει ενεργά την πρωτοβουλία του «Δικτύου Στήριξης Μαθητών», η οποία αποσκοπεί στον εντοπισμό και την υποστήριξη παιδιών που είναι ανεμβολίαστα ή χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη και στο πλαίσιο αυτό καλούμε τα σχολεία της Β ΕΛΜΕ να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια.
Στα πλαίσια τέλος της συμμετοχής της στο «Δίκτυο Στήριξης Μαθητών», η Β’ ΕΛΜΕ καλεί μαθητές, γονείς και φίλους, την Κυριακή 21/12/14 και από ώρα 10.0 π.μ. – 14 .0 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας, σε χαριστικό-ανταλλακτικό παζάρι παιδικού βιβλίου και νεανικής λογοτεχνίας. Η συγκέντρωση βιβλίων έχει ξεκινήσει στο καφέ «Επίκουρος» και στο καφενείο «Σείριος».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ προσκαλεί μαθητές-γονείς και φίλους, την Κυριακή 21/12/14 και από ώρα 10.0 π.μ. – 14 .0 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας, που διοργανώνει ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ -ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ παιδικού βιβλίου και νεανικής λογοτεχνίας, με διάφορες δραστηριότητες και ευχάριστες εκπλήξεις.
ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ:
– Β΄ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
– ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ <<ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ>>
– ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
– ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΥΤΟΔ/ΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ <<ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ>>
– ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
– ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΟΡΦΕΑΣ>>
– ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΘΕΡΜΟΥ
– ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΜΩΤΩΝ-ΚΟΜΜΩΤΡΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
– ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
– ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Η συγκέντρωση-παράδοση των βιβλίων μαζί με την ενημέρωση του ΔΙΚΤΥΟΥ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/12 και ώρα 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο ALEXANDER.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.