Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Ευαισθητοποιήθηκε η τοπική κοινωνία για το Λαογραφικό Μουσείο

Ευαισθητοποιήθηκε η τοπική κοινωνία για το Λαογραφικό Μουσείο

laografiko_mouseio_4Ανοιχτό στο κοινό και παζάρι στο χώρο του

Ανταποκρίθηκε η τοπική κοινωνία στην έκκληση του διοικητικού συμβουλίου του Λαογραφικού –Ιστορικού- Φιλολογικού Μουσείου Αιτωλοακαρνανίας για οικονομική ενίσχυση. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα είναι ανοιχτό στο κοινό και στο χώρο του θα λειτουργήσει και παζάρι για την ενίσχυσή του . Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί μας Συμπατριώτες-σες,

Ύστερα από τη μεγάλη κρίση, που πέρασε το Μουσείο μας τα τρία τελευταία χρόνια και τον κίνδυνο να κλείσει από την έλλειψη χρημάτων, κυρίως για τα ενοίκια και μετά τη Συνέντευξη Τύπου που δώσαμε και την κοινοποίηση του προβλήματος από όλα τα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας, τα οποία και ευχαριστούμε θερμά, ο Λαός ευαισθητοποιήθηκε και ενθαρρύνοντάς μας άρχισε να μας συμπαραστέκεται ηθικά και υλικά.
Είναι συγκινητική η άποψη του Κοινού ότι δεν πρέπει να κλείσει το μουσείο, πάση θυσία, για ένα χρόνο, μέχρις ότου μας δοθεί στέγη από το Δήμο Αγρινίου.
Έτσι άρχισαν δειλά οι πρώτες βοήθειες κατά τη δύναμη καθενός, ώστε μαζέψαμε ένα μικρό μέρος των οφειλόμενων χρημάτων, χρειάζονται ακόμα και άλλα.
Καλούμε, λοιπόν, όσους δεν έχουν επισκεφθεί το Μουσείο να έρθουν να το δουν. Θα είναι ανοιχτό πρωί-απόγευμα έως τις 9 Ιανουαρίου εκτός από την Πρωτοχρονιά και των Θεοφανείων.
Ώρες: 11 – 1 π.μ και 6 – 8 μ.μ.
Παράλληλα θα λειτουργεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου και «ΠΑΖΑΡΙ» με είδη ενδύσεως, κοσμήματα, βιβλία κ.ά. αντικείμενα για την ενίσχυση του Μουσείου, σε ελάχιστες τιμές.
Τα εγκαίνια για το «Παζάρι» θα γίνουν την Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11 π.μ.
Στη συνέχεια, από 11 Ιανουαρίου 2015, το Μουσείο θα είναι ανοιχτό, ως συνήθως, Δευτέρα – Παρασκευή, 11-1 π.μ. και ύστερα από συνεννόηση και απογευματινές ώρες. Το δε Παζάρι θα συνεχιστεί.

Σας περιμένουμε
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.