Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Δραστήρια η θηροφυλακή του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Αγρινίου

Δραστήρια η θηροφυλακή  του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Αγρινίου

assets_LARGE_t_11761_4539220

Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Αγρινίου με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί το έργο που προσφέρει η θηροφυλακή του. Αναλυτικά αναφέρει:

Η θηροφυλακή  του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Αγρινίου ,αποτελούμενη από έναν ομοσπονδιακό θηροφύλακα και έναν ιδιωτικό φύλακα θήρας συνεχίζει με επιτυχία το έργο της ,όσο αφορά την προστασία του θηραματικού πλούτου και της άγριας πανίδας γενικότερα. (πρόληψη, καταστολή παράνομων πράξεων, συλλογή δειγμάτων άγριας πανίδας για το πρόγραμμα επιτήρησης της λύσσας).

Έτσι για το διάστημα Απριλίου 2013 έως και τον Σεπτέμβριο 2013 της τρέχουσας κυνηγετικής περιόδου ,παρόλο την οικονομική κρίση ,την αύξηση των καυσίμων και την στενότητα πόρων ,οι θηροφύλακες του 1ου κυνηγετικού Συλλόγου Αγρινίου ,προέβησαν σε 136 ελέγχους σε κυνηγούς ή άλλους πολίτες που κινούνταν στους χώρους αυτούς και διαπίστωσαν παραβάσεις του νόμου περί θήρας υποβάλλοντας 09 μηνύσεις (δηλ. 20 μηνυόμενοι). Οι περισσότερες μηνύσεις αφορούσαν θήρα χωρίς άδεια, θήρα σε απαγορευμένη περιοχή, παράνομη θήρα εκτός κυνηγετικής περιόδου κλπ.

Η επιτυχία της  θηροφυλακής  που λειτουργεί με τις εισφορές των κυνηγών ,πρέπει να βασίζεται  στην αποδοχή και στη συμπαράσταση ολόκληρου του κυνηγετικού κόσμου.

 

Για τον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Αγρινίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ                                  ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.