Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Δραστηριότητες του Λιμενικού Tαμείου

Δραστηριότητες του Λιμενικού Tαμείου

Το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλ/νίας σας ενημερώνει για τις προσεχείς δραστηριότητές του:

  1. 1.     Βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία απογραφής για την μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στα νεοσύστατα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Αμφιλοχίας και Ναυπάκτου.
  2. 2.     Έγινε ο καθορισμός των παραλιών Τουρλίδας, Κρυονερίου και Κάτω Βασιλικής και στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί της Ναυπάκτου και του Αντιρρίου.
  3. 3.     Στο θέατρο του Λιμανιού Μεσολογγίου – ιδιοκτησίας του Λιμενικού Ταμείου – τις προσεχείς ημέρες θα τοποθετηθούν πλαστικά καθίσματα, θα μπει φωτισμός και θα ενισχυθεί η υφιστάμενη περίφραξη.
  4. 4.     Τοποθετούνται στους παράκτιους Δήμους και στις παραλίες 40 καλαθάκια καθαριότητας (ήδη έχουν τοποθετηθεί αντίστοιχα παγκάκια).
  5. 5.     Συντηρείται και ενισχύεται ο υφιστάμενος φωτισμός όπου υπάρχουν προβλήματα.
  6. 6.     Τίθεται σε λειτουργία νέο αναψυκτήριο παραπλεύρως του Λιμενικού Ταμείου, μετά από σχετική δημοπρασία.
  7. 7.     Στις 17 Ιουνίου σε συνεργασία με τα επιμελητήρια Αιτωλ/νίας και Πρίντεζι πραγματοποιείται ιστιοπλοϊκή Reggata, με παράλληλες εκδηλώσεις υποδοχής.
  8. 8.     Τέλος μετά από παραχώρηση στον Δήμο Μεσολογγίου έκτασης 3,8 στρεμμάτων – ιδιοκτησίας Λιμενικού Ταμείου – πίσω από το γήπεδο Μεσολογγίου και παραπλεύρως του Τελωνείου, θα κατασκευασθεί από τον Δήμο Μεσολογγίου Παιδική Χαρά, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος και η περιοχή. Η σχετική εργολαβία θα εκτελεσθεί αμέσως μετά την απομάκρυνση των ανεμογεννητριών από τον χώρο αυτό (3-4 εβδομάδες) από σήμερα.

Από τη Διοίκηση

του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.