Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Διαμαρτυρία αύριο στο ΥΠΕΚΑ για τα αγροτικά φωτοβολταϊκά

W203-W203-imagesΟ Ελληνικός Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (ΕΣΑΦ) καλεί όλους τους επαγγελματίες αγρότες που λειτουργούν φωτοβολταϊκά συστήματα σε μαζική συμμετοχή σε κινητοποίηση – συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, στις 2 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) στην Αθήνα (Λεωφόρος Μεσογείων 119).Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου: «Σκοπός της κινητοποίησης αυτής είναι η ανατροπή των αρνητικών δεδομένων που επικρατούν στον κλάδο και απειλούν όλους μας με χρεοκοπία.

Ειδικότερα, σαν ΕΣΑΦ ζητούμε την άμεση καταβολή των οφειλόμενων από το ΛΑΓΗΕ ποσών στους αγρότες – ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων, καθώς η λειτουργία τους καθίσταται ελλειμματική, δεδομένης και της σημαντικής επιβάρυνσης από τα επιτόκια των δανείων».

«Είναι επιβεβλημένο να συμμετάσχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός αγροτών –  ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών στην αυριανή συγκέντρωση», δήλωσε με αφορμή την προγραμματισμένη κινητοποίηση ο πρόεδρος του ΕΣΑΦ, κ. Θωμάς Κουτσουπιάς.

www.paseges.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Διαμαρτυρία να κάνετε στον κ Κουτσουπιά, τον μηχανικό-οικονομολόγο-τραπεζίτη ναι σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.