Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Δυο νέες ληστείες στα Αη-Βασιλιώτικα. Πλιάτσικο σε μπύρες και στο πετρέλαιο της νέας χρονιάς!

Δυο νέες ληστείες στα Αη-Βασιλιώτικα. Πλιάτσικο σε μπύρες και στο πετρέλαιο της νέας χρονιάς!

Δυο νέες ληστείες το βράδυ στα Αη-Βασιλιώτικα. Πλιάτσικο σε μπύρες και στο πετρέλαιο της νέας χρονιάς!

Η πολύπαθη περιοχή του Αγρινίου κάτω από την εθνική οδό δε λέει να ησυχάσει. Το βράδυ είχαμε δυο θρασύτατες ληστείες και μάλιστα πρέπει οι δράστες να πήραν με τη σειρά τις δράσεις τους αφού πρώτα λήστεψαν μια εμπορική αντιπροσωπεία και μετά ένα σπίτι.
Από το πρώτο «χτύπημα» οι δράστες πήραν ότι βρήκαν μπροστά τους σε χρήματα αλλά και προϊόντα καθώς το αντικείμενο πρέπει να τους ήταν και πολύ χρήσιμο αφού η εμπορική αντιπροσωπεία έχει μέσα μπύρες και άλλα καταναλωτικά προϊόντα. Στη συνέχει κατευθύνθηκαν στο σπίτι ενός άλλου δυστυχούς γείτονα από τον οποίο άρπαξαν το…πετρέλαιο από τη δεξαμενή του(μάλλον της καινούριας χρονιάς…).
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr και οι δύο παθόντες ιδιοκτήτες έχουν τις υποψίες τους σχετικά με το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης αλλά είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που υπάρχει στον κόσμο της περιοχής το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της εμπορικής αντιπροσωπείας δεν έκανε καν μήνυση! «Τι να την κάνω την μήνυση» φέρεται να είπε ο άτυχος συμπολίτης μας, για να συμπληρώσει: «Δεν έχουν περάσει δέκα μέρες από όταν μου το ξανάνοιξαν το μαγαζί. Και που έκανα τη προηγούμενη φορά μήπως έγινε κάτι;». Σαφής η έκφραση της ματαιότητας λοιπόν τέτοιων ενεργειών… Πάντως ο ιδιώτης που του πήραν όλο το πετρέλαιο από τη δεξαμενή(!) προέβη σε καταγγελία και μήνυση. Το ενδιαφέρον θα ήταν να μάθουμε κάποτε τον τρόπο που έγινε το εν λόγω πλιάτσικο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.