Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Δυσκολεύει η παραμονή του Τζούνιορ

TZOYNIOR

Aμφίβολη έως πολύ δύσκολη πρέπει να θεωρείται πλέον η παραμονή του Σίλβα Τζούνιορ στον Παναιτωλικό. Ο βραζιλιάνος μέσος που στο εξάμηνο της παρουσίας του στο Αγρίνιο και τα «καναρίνια» έβγαλε κυριολεκτικά μάτια, κάνει ήδη τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Βραζιλία ενώ το μήνυμα που ανέβασε την Παρασκευή 21/6 στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook έδωσε τροφή για ποικίλα σχόλια.

«Φεύγω! Ευχάριστο ΠΑΝΑΙΤΟΛΙΚΟΣ, ευχάριστο όλοι πόλη του Αγρίνιο. Σας έχω στην καρδιά μου» ήταν τα ακριβή λόγια του Τζούνιορ ενώ από το ρεπορτάζ προέκυψε ότι η συνάντηση που αναμενόταν να έχει με το Φώτη Κωστούλα την επομένη της ανόδου στο Εμιλέον (στο τραπέζωμα των επινικίων της ανόδου) τελικά δεν έγινε και όσο κι αν ο ίδιος ο κ. Κωστούλας είχε ήδη έτοιμα τα… συμβόλαια για να πέσουν οι υπογραφές ο παίκτης προτίμησε να πάει πρώτα να ξεκουραστεί και μετά να πάρει την τελική του απόφαση κατά πόσο θα θελήσει και ο ίδιος να παραμείνει σε ενεργό δράση για ένα ακόμη χρόνο.

Ασφαλείς πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως και οι απαιτήσεις του βραζιλιάνου μέσου σε ένα νέο συμβόλαιο είναι υψηλές κάτι που δυσκολεύει κατά πολύ την υπόθεση ενώ στον Παναιτωλικό όσο κι αν επιθυμούν διακαώς την παραμονή του στην ομάδα δε θα ήθελαν να υπερβούν τα οικονομικά… εσκαμμένα με τον ίδιο το Τζούνιορ πάντως να δηλώνει στο περιβάλλον του ότι αν τελικά συνεχίσει την καριέρα του αυτό θα γίνει μόνο για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.