Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Δυσκόλεψε το 4ο θέμα σε Βιολογία και Μαθηματικά (φωτο)

Δυσκόλεψε το 4ο θέμα σε Βιολογία και Μαθηματικά (φωτο)

φωτογÏ-αφία 1 (2)

Δυσκολότερα κρίνονται, συγκριτικά με τα περσινά, τα θέματα στα δυο κρίσιμα μαθήματα των Μαθηματικών και των Στοιχείων Στατιστικής και της Βιολογίας στα οποία εξετάστηκαν σήμερα το πρωί οι μαθητές της Γ’ τάξης των Γενικών Λυκείων ανά την Ελλάδα.

Το τέταρτο θέμα δυσκόλεψε τους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Αγρινίου, όπως οι ίδιοι σχολιάζουν στο agrinionews.gr βγαίνοντας από την αίθουσα, τόσο στη Βιολογία, όσο και στα μαθηματικά, που ήταν τα δύο μαθήματα στα οποία εξετάστηκε η μεγάλη πλειοψηφία των μαθητών του σχολείου.  Ελάχιστοι μαθητές εξετάστηκαν στα δύο άλλα μαθήματα Επιλογής, αυτά της Ιστορίας και της Φυσικής.

Οι πανελλαδικές ξεκίνησαν τη Δευτέρα με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, όπου οι υποψήφιοι κλήθηκαν να γράψουν για την πολιτιστική κληρονομιά και τη σχέση μας με τους αρχαίους χώρους θέασης και ακρόασης. Τα θέματα κρίθηκαν αναμενόμενα και εντός των δυνατοτήτων των παιδιών.

Οι πανελλαδικές θα συνεχιστούν την Παρασκευή με μαθήματα Κατεύθυνσης και συγκεκριμένα Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), Βιολογία (Θετική Κατεύθυνση), Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 2 Ιουνίου, με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 17 έως και 24 Ιουνίου.

φωτογÏ-αφία 1 (4) φωτογÏ-αφία 1 (5) φωτογÏ-αφία 2 (3) φωτογÏ-αφία 3 (4)

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.