Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Δυστοκία στη ΝΔ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη

ΝΔΠρόταση σε Παπαθανάση; Μέχρι και τον Καββάδα σκέφτηκαν !
Την ώρα που διακινούνται σενάρια ακόμη και πέρι υποστήριξης του Απ.Κατσιφάρα από τη ΝΔ (σχετικό δημοσίευμα σήμερα στο ΒΗΜΑ) σε πλήρες αδιέξοδο έχουν περιέλθει οι διαδικασίες της ΝΔ για την επιλογή του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Ο χρόνος στενεύει και η Συγγρού το μόνο που εισέπραττε ήταν «όχι» στις βολιδοσκοπήσεις της. Οι βουλευτές από τους τρεις νομούς ούτε να το ακούσουν, ο Γ. Παπαναστασίου το αρνήθηκε και προτίμησε το δήμο Αγρινίου ενώ ακούστηκε αρκετά και το όνομα του Αιτωλοακαρνάνα γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού Σπήλιου Λιβανού, χωρίς ο ίδιος να έχει εκφραστεί δημοσίως επί του θέματος.
Ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος στην πρόσφατη παρουσία του στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ στο Μεσολόγγι αποδέχτηκε τη δυστοκία ωστόσο εκτίμησε ότι η εκκρεμότητα θα κλείσει εντός 10 ημερών. Το διάστημα αυτό όπου να ναι θα παρέλθει και εσχάτως ακούγεται έντονα το όνομα του βουλευτή Αχαΐας Θανάση Νταβλούρου.
Στην Αιτωλοακαρνανία όμως παραδόξως διακινείται αρκετά και το όνομα του Λευκαδίτη Παναγιώτη Καββαδά , ενός εκ των τελευταίων διορισμένων περιφερειαρχών που θήτευε τα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, και αποχώρησε χωρίς να έχει ιδιαίτερη επιτυχία η θητεία του. Κάποιοι άλλοι εξάλλου επιμένουν να κάνουν λόγο για τον Δημήτρη Σταμάτη ενώ εσχάτως φημολογήθηκε πως έγινε πρόταση και στον πρώην δήμαρχο Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση ο οποιός θεωρείται μια πολύ καλή επιλογή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.