Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Δυστυχώς συνέβη και αυτό..

Δυστυχώς συνέβη και αυτό..

Επίθεση δέχτηκαν λεωφορείο που μετέφερε φιλάθλους του Ολυμπιακού, που ξεκίνησε από το Αγρίνιο στο Αίγιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς κανένας δεν βρισκόνταν μέσα εκείνη την ώρα.
Σύμφωνα με την αστυνομία γίνονται έρευνες και στο Αγρίνιο για συμμετοχή ατόμων στην εν λόγω επίθεση.
Αυτονόητο είναι ότι τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες από όλους. Πόσο μάλλον από οπαδούς ομάδων του ΠΟΚ της περιοχής του Αγρινίου, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός βάζει πλώρη για Α Εθνική μετά από πολλά χρόνια. Πως γίνεται να υπάρχουν σε τέτοιους καιρούς τόσο έντονα οπαδικά πάθη; Δεν εννοούμε ο καθένας να μην υποστηρίζει μια ομάδα του κέντρου ( άλλωστε λίγο -πολύ συμβαίνει αυτό και σε τελική ανάλυση δικαίωμα του καθενός είναι να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει) αλλά είναι ακατανόητο πως φτάνουμε σε τόσο ακραίες ενέργειες, που κρύβουν τόσο αντιπαλότητα, σε γαλαζοκίτρινους καιρούς, σε μια πόλη 100.000 όπου το ποδόσφαιρο “γιορτάζει” τόσο λόγω Παναιτωλικού, που η ατμόσφαιρα και η εξέδρα είναι εκπληκτική, που το 1/10 του πληθυσμού σχεδόν πηγαίνει στο γήπεδο για να υποστηρίξει τον Τίτορμο ( καμία σχέση με άλλες πόλεις που όταν παίζαν με κάποια μεγάλη ομάδα “πρασίνιζε” η “κοκκίνιζε” το γήπεδο) και κυρίως λόγω του κόσμου του που το αγαπάει γενικά και φυσικά προτιμά η υποστηρίζει μεγάλες ελληνικές ομάδες και παρακολουθεί τις ευρωπαικές.
Απόδειξη; Τα γεμάτα καφέ κάθε Κυριακή η τα άδεια μεσοβδόμαδα όταν υπάρχει αγώνας Champions League η κάποιο Ντέρμπυ!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.