Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020

Δυσχέρειες σε εμπορικούς δρόμους του Μεσολογγίου από τα κατασχεμένα οχήματα

Δυσχέρειες σε εμπορικούς δρόμους του Μεσολογγίου από τα κατασχεμένα οχήματα

DSC00004Με επιστολή προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας που κοινοποιείται στον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου και το Τμήμα περιβάλλοντος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου εκπροσωπώντας τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται επί των οδών Αρχιμανδρίτου Δαμάσκηνου και Αλεξανδροπούλου μεταφέρει την έντονη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός πως  όλες οι θέσεις παρκαρίσματος που υπάρχουν  είναι μόνιμα καταλυμένες από κατασχεμένα αυτοκίνητα. Αναλυτικά η επιστολή:

Αξιότιμε κύριε διευθυντά ο σύλλογος μας εκπροσωπώντας τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται επί των οδών Αρχιμανδρίτου Δαμάσκηνου και Αλεξανδροπούλου σας μεταφέρει την έντονη δυσαρέσκεια τους μια που όλες οι θέσεις παρκαρίσματος που υπάρχουν  είναι μόνιμα καταλυμένες από κατασχεμένα αυτοκίνητα της υπηρεσίας σας .

αποτέλεσμα αυτού είναι :

1)να μην μπορούν να καθαριστούν τα ρείθρα και να πλημμυρίζουν οι δρόμοι

2)να μην μπορεί ουδείς εκ των μεταφορικών εταιριών η πελατών να πραγματοποίηση στάση η στάθμευση

3) να υπάρχουν μόνιμα επιχειρήσεις με κριμένες προσόψεις – βιτρίνες .

4) να κινδυνεύουν αν πάσα ώρα και στιγμή επιχείρησης αλλά και οικίες (μια τουλάχιστον φορά έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός με γκαζάκια  και μια μολότοφ στα συγκεκραμένα οχήματα )

Έντονη είναι επίσης η δυσαρέσκεια όλων των συναδέλφων για το ότι κάθε ημέρα και ανεξαρτήτου ώρας ο κεντρικός δρόμος της Δαμασκηνού παραμένει κλειστός μετά την τοποθέτηση φορητού σήματος από την υπηρεσία σας δημιουργώντας επιπρόσθετα προβλήματα στις υφιστάμενες επιχειρήσεις (αδυναμία εφοδιασμού μια που τα μεγάλα οχήματα αδυνατούν να πλησιάσουν από τους στενούς παράπλευρους δρόμους ,αδυναμία προσέλευσης οχημάτων πελατών κλπ )

Τέλος οφείλουμε να σας ενημερώσουμε προκειμένου να μην βρεθούμε μάρτυρες σε τραγελαφικό επεισόδιο ότι στην προσπάθεια του τμήματος περιβάλλοντος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου να απομακρύνει τα ακινητοποιημένα οχήματα από τον αστικό ιστό της πόλεως, έχουν τοποθετηθεί αυτοκόλλητα στα εν λόγο κατασχεμένα οχήματα και έχουν καταγραφή για απομάκρυνση και καλό θα είναι να υπάρξει συνεννόηση με την εν λόγο υπηρεσία .

Σε αναμονή των ενεργειών σας .

. Για το Δ. Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                                               ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.