Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Δυτική Ελλάδα: Ανοίγει ο κύκλος υποψηφιοτήτων

Δυτική Ελλάδα: Ανοίγει ο κύκλος υποψηφιοτήτων

kalpiΕπιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του thebest.gr καθώς όλο και πιο έντονα ακούγεται στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου το όνομα του βουλευτή Αττικής Αλέξη Μητρόπουλου για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο των πολιτικών υποψηφιοτήτων που επιθυμεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφέρεις και τους μεγάλους δήμους.

Αν και επισήμως ούτε ο ίδιος ο Α. Μητρόπουλος ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν (αλλά ούτε και διαψεύδουν), πληροφορίες που μεταδίδει σήμερα και το aftodioikisi.gr επιμένουν ότι το θέμα το έχει θέσει ο ίδιος ο βουλευτής, καθώς διατηρεί στενές σχέσεις με την πατρίδα του την Ηλεία.

Στο μεταξύ, οσονούπω ανακοινώνεται και επισήμως η υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας και νυν στελέχους της Νέας Μέρας Νίκου Παπαδημάτου, ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Ο ίδιος έχει ήδη αναγγείλει την πρόθεση του σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Super B.

Βέβαιο θεωρείται ότι ο νυν Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας θα διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Από το ΚΚΕ πιθανή είναι η εκ νέου “κάθοδος” του νυν βουλευτή Νίκου Καραθανασόπουλου.

http://thebest.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.