Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο ασημένια μετάλλια στην πάλη ο Παναιτωλικός

Δύο ασημένια μετάλλια στην πάλη ο Παναιτωλικός

Με δύο ασημένια μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της πάλης του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ που το Σαββατοκύριακο 30-31 Απριλίου στην Τρίπολη συμμετείχαν στην Τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων – νεανίδων για το 2013.

Συγκεκριμένα ο Κούτας Γρηγόρης στην κατηγορία των 120 κιλών Ελληνορωμαϊκής πάλης κέρδισε με πτώση στον 1ο γύρο τον ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ της Δόξας Βύρωνα και στον 2ο γύρο πάλι με πτώση τον ΜΟΥΤΑΦΙΔΗ του Αθλου Κατερίνης περνώντας στον τελικό της κατηγορίας του. Στον τελικό αγωνίστηκε με τον ΠΑΠΑΔΑΤΟ των Λιοσίων και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες αφου υποτροπίασε σε παλαιό τραυματισμό στο πόδι του. Έτσι ο Αγρινιώτης παλαιστής κατέλαβε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Στις Νεάνιδες η Λιάτσου κέρδισε στα προκριματικά την ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ των Λιοσίων ,με πτώση παρόλο που έχανε στα σημεία , και ηττήθηκε στον τελικό από την ΠΙΤΣΙΑΒΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ογχηστου Λάρισας , καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση και φέρνοντας το ασημένιο μετάλλιο στο Αγρίνιο.

Ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής του τμήματος πάλης του συλλόγου κος ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ αφού οι αθλητές του απέσπασαν τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της πάλης που γνωρίζουν πόσο δύσκολα γίνεται σήμερα η προετοιμασία των αθλητών γενικά αλλά και στο Αγρίνιο ακόμα περισσότερο. Τους συγκεκριμένους αγώνες οργάνωσε η Ελληνική ομοσπονδία Πάλης με την ευγενική χορηγία του Δήμου Τριπόλεως ο οποίος κάλυψε τα έξοδα των συμετασχόντων για την διαμονή τους σε ξενοδοχεία της πόλης και την διατροφή τους σε εστιατόρια της πόλης σε μια περίοδο που οι αντίστοιχοι επαγγελματίες βρίσκονται στα όρια της αντοχής τους. Συγχαρητήρια στον δήμαρχο της Τρίπολης για την ενέργειά του αυτή ! Μακάρι τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονταν και στο Αγρίνιο . . . . Ευχαριστίες και στον Παναιτωλικό που κάλυψε την μετακίνηση της απόστολής στην Τρίπολη παρά τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στα οικονομικά .

http://wrestller.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.