Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Δύο Κoρεάτες στο Αγρίνιο από τον Α.Σ. Ταεκβοντό Τίτορμος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Μια εντυπωσιακή εβδομάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι αθλητές ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ του Α.Σ. Τίτορμου Αιτωλοακαρνανίας από 4-9 Μαρτίου 2016 αλλά και όσοι παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τις προπονήσεις- σεμινάρια των 2 πρωταθλητών από την Κορέα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Master SONG HYEONSU και ο LIM DAE SIK βρέθηκαν στο Αγρίνιο, στο Γυμναστήριο EUROGYM και στον χώρο προπόνησης του Τίτορμου και «ξεδίπλωσαν» τις γνώσεις τους στο αγωνιστικό κυρίως κομμάτι του Ολυμπιακού Αθλήματος που γεννήθηκε στη χώρα τους.
Η προπόνηση ήταν εξειδικευμένη για την κάθε ηλικία, ξεκινώντας από τα μικρά τμήματα νηπιακής και πρώτων τάξεων δημοτικού και προχωρώντας μέχρι και τα αγωνιστικά τμήματα εφηβικά και ανδρικά.
Κάθε προπόνηση «έκλεινε» με μίνι επίδειξη και θραύσεις ξύλων από το μέλος της Κορεάτικης Ομάδας Επιδείξεων (KOREAN DEMONSTRATION), από το Πανεπιστήμιο YONG IN στην Σεούλ, τον Πρωταθλητή Κορέας Lim.
Γονείς, αθλητές και φίλοι του συλλόγου έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον Προπονητή Γιαννιώτη Χρήστο και σε όσους βοήθησαν για την υλοποίηση των καινοτόμων ενεργειών για την πόλη του Αγρινίου.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Θανασης Κλιαφας

    Ηταν μια απο τις καλυτερες προπονήσειςπου εχω κανει οσο ειμαι αθλητης του TAE KWON DO

  2. 'Μαριαντα Σλν'

    Έτσι…Και συνεχίζουμε δυνατά…Α.Σ ΤΙΤΟΡΜΟΣ TaeKwonDo
    Μια ομάδα,μια οικογένεια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.