Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Δύο συλλήψεις για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Δύο συλλήψεις για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν 332 φαρμακευτικά  χάπια.
Συνελήφθησαν σήμερα, το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 38 και 34 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίσταση, για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ενήργησαν έλεγχο στον 38χρονο, όπου βρήκαν στην κατοχή του έξι φαρμακευτικά δισκία hipnosedon και τέσσερα φαρμακευτικά δισκία vulbegal. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα στο Ζευγαράκι Μακρυνειας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν άλλα τρία φαρμακευτικά δισκία vulbegal.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολουθησε προέκυψε ότι, ο 38χρονος προμηθεύτηκε τα φαρμακευτικά δισκία από τον 34χρονο αντί του χρηματικού ποσού των 14 ευρώ.Για τον εντοπισμό του 34χρονου ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου με αποτέλεσμα τη σύλληψη του. Στη κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 37 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από εμπορία των ναρκωτικών.
Έπειτα σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 34χρονου, στο Δοκιμι Αγρινίου, βρήκαν τα εξής:
• 265 φαρμακευτικά δισκία vulbegal.
• 51 φαρμακευτικά δισκία hipnosedon.
• 3 φαρμακευτικά δισκία halcion.
• 9 κενά κουτιά φαρμακευτικών δισκίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.