Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΑΣ Μεσολογγίου προς Βενιζέλο: Στηρίζουμε την προσπάθειά σας

ΕΑΣ Μεσολογγίου προς Βενιζέλο: Στηρίζουμε την προσπάθειά σας

IMG_9355 IMG_9351 IMG_9345 IMG_9337 IMG_9328 IMG_9327 IMG_9325 IMG_9322Στήριξη και καλά λόγια επιφύλαξε η ΕΑΣ Μεσολογγίου, μέσω του προέδρου της Π. Ζωγράφου, στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο.

Ο τελευταίος επισκέφθηκε πριν λίγο τα γραφεία της ΕΑΣ στο Μεσολόγγι, μετά από παρότρυνση του Χρ. Βερελή, όπως είπε χαρακτηριστικά. Συνοδευόταν από τους υποψήφιους βουλευτές Β. Αντωνόπουλο, Δημ. Κωνσταντόπουλο, Γ. Αναγνωστόπουλο, Π. Τρυφιάτη ενώ παρόντες ήταν ο πρώην υπουργός Χρ. Βερελής, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λύτρας, ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Απ. Ευθυμίου, ο γ.γ. γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Μόσχος Κορασίδης, ο διοικητής του νοσοκομείου Γ. Κυριακόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Οινιαδών Αντ. Αλετράς κ.α.

Καλωσορίζοντάς τον ο κ. Ζωγράφος εξήρε την προσπάθεια που έχει κάνει το κόμμα να σταθεί όρθια η χώρα σε τόσο δύσκολες συγκυρίες και κατέληξε λέγοντας πως η ΕΑΣ εκτιμά την προσπάθεια τόσο γενικά, όσο και για την ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα και είναι αρωγός.

Παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και τα καλά λόγια αναφέρθηκε εν συντομία στο διακύβευμα των εκλογών. Τόνισε τον σταθεροποιητικό ρόλο που είχε το κόμμα του στην παρούσα διακυβέρνηση και χαρακτήρισε ακατανόητα και επικίνδυνα όσα ακούγονται από μερίδα της αντιπολίτευσης κάνοντας έμμεση αναφορά και στην χτεσινή ατυχή δήλωση υποψηφίας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ. Στο τέλος απάντησε σε ερωτήσεις αγροτών.

Σύντομη τοποθέτηση έκανε και ο πρώην υπουργός και υποστηρικτής του κ. Βενιζέλου, Χρ. Βερελής που αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Κύπρου και την ανάληψη της διακυβέρνησης από το κομμουνιστικό ΑΚΕΛ. «Βλέπετε λίγα χρόνια μετά τι πανωλεθρία έπαθαν οι Κύπριοι πολίτες των οποίων τα εισοδήματα μειώθηκαν περισσότερο και απ’ των Ελλήνων, βλέπετε πως κατέντησαν οι Κυπριακές Αερογραμμές που από καμάρι… της κομμουνιστικής κυβέρνησης τώρα οδηγείται σε κλείσιμο», υποστήριξε.

Ο κ. Βενιζέλος αναχώρησε με προορισμό το Αγρίνιο όπου θα δει παραγωγικούς φορείς και το απόγευμα θα μιλήσει στο Παπαστράτειο.

 http://www.aixmi-news.gr

IMG_9372

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.