Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020

Εγκαίνια Κατσούλη με αναφορές σε “τυχοδιώκτες και λαμόγια”

« Οι τυχοδιώκτες και τα λαμόγια αδίκως ψάχνουν κλειδαρότρυπες να μπουν στο Δημαρχείο».

1

2 3 4 5

«Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, πλέον βαδίζει με σταθερά βήματα στο μέλλον. Με δυναμισμό, σχέδιο και ενότητα, δεν διαπραγματεύεται τη συνέχεια αυτής της πορείας, που ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια περίπου, κάτω  από δυσμενείς  συνθήκες για τη χώρα. Ωστόσο, με οργάνωση, συνέπεια λόγων και έργων, καθαρότητα και διαφάνεια παντού και κυρίως ψυχή, σήμερα το μέλλον αυτού του τόπου είναι βέβαιο πως αλλάζει οριστικά και αμετάκλητα», αυτά υποστήριξε ο δήμαρχος   Παναγιώτης Κατσούλης μιλώντας χθες βράδυ στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας».  

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου πλαισιωμένος από παλιούς και νέους συνεργάτες καθώς και πλήθος δημοτών που τον υποδέχθηκαν θερμά, στην αρχή της ομιλίας ανέφερε μεταξύ άλλων, πως «πρέπει να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε ένα τιτάνιο έργο, που αρχίσαμε μέσα στις πλέον δύσκολες συνθήκες για τη χώρα. Με κόπο και μεγάλη προσπάθεια, 2,5 χρόνια αργότερα, οι καρποί αυτού του έργου αλλάζουν  τον τόπο και δημιουργούν επιτέλους κλίμα αισιοδοξίας».

Χαρακτηρίζοντας τις εκλογές ως τις χειρότερες από την δεκαετία του ’60 λόγω της οικονομικής κρίσης και των συνεπειών που προκαλεί στην κοινωνία, ο Παναγιώτης Κατσούλης έκανε λόγο για «σαλτιμπάγκους» της πολιτικής,  που «εκμεταλλευόμενοι την ανεργία, τη φτώχεια και την απόγνωση των δημοτών, έχουν το θράσος να τάζουν θέσεις, να υπόσχονται τα πάντα, αλλά και να χρησιμοποιούν μεθόδους που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια των πολιτών Με εκβιασμούς, δωροδοκίες, ροή άπλετου μαύρου χρήματος και προσπάθεια εξαγοράς ανθρώπων και συνειδήσεων».

«Οι τυχοδιώκτες και τα λαμόγια αδίκως ψάχνουν κλειδαρότρυπες να μπουν στο Δημαρχείο» , είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, επισημαίνοντας ταυτόχρονα  πως «η κοινωνία της οποίας όλοι είμαστε μέλη, ξέρει ότι έχουμε καθαρά χέρια. Η διασπάθιση του δημόσιου και δημοτικού χρήματος έλαβε οριστικά τέλος».«Οι πολίτες μας εμπιστεύονται γιατί είμαστε η φωνή της λογικής και όχι του λαϊκισμού, η φωνή της διεκδίκησης και της δημιουργίας», είπε ο Παναγιώτης Κατσούλης συνεχίζοντας την ομιλία του, επισημαίνοντας με νόημα  πως η δημοτική αρχή υπήρξε και θα παραμείνει ανεξάρτητο πολιτικό κεφάλαιο που δεν ταυτίζεται με τις όποιες πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες.

Καταλήγοντας δε στην ομιλία του, τόνισε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι υπερήφανοι για το έργο που παράχθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο και η πιστοποίηση των Ιαματικών λασπόλουτρων Αγίας Τριάδας, καθώς και τα έργα ύψους 40.000.000 ευρώ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.