Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Εγκαινιάστηκε η έκθεση έργων μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου

Εγκαινιάστηκε η έκθεση έργων μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου

131 055

077Με εξαιρετική επιτυχία εγκαινιάσθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 η ετήσια έκθεση με έργα των μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου που φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του. Πολλοί φίλοι των εικαστικών απόλαυσαν τις εντυπωσιακές δημιουργίες μικρών και μεγάλων από τα τμήματα ζωγραφικής, κεραμεικής, φωτογραφίας, κόμικ, αγιογραφίας. Την τιμητική τους είχαν και τα εντατικά τμήματα γραμμικού & ελευθέρου σχεδίου για προετοιμασία εξετάσεων μετά την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία των υποψηφίων στις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος  Μοσχολιός ο οποίος φανερά ικανοποιημένος από τις επιτυχίες και τη σπουδαία δουλειά που συστηματικά γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στο Εικαστικό Εργαστήρι, δήλωσε για άλλη μια φορά πως θα συνεχίσει να στηρίζει τη λειτουργία του ειδικά αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Παρόντες επίσης οι αντιδήμαρχοι κα Κων/να Κατσαρή και κος Βλάσσης Σφυρής, η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κα Ευαγγελία Κραβαρίτη, ο Καλλιτεχνικός Δ-ντης του Εικαστικού Εργαστηρίου κ. Χρήστος Γαρουφαλής και πολύς κόσμος που έδωσε το παρών στο Παλαιό Δημαρχείο Αγίου Κωνσταντίνου πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη της έκθεσης.

Η έκθεση διαρκεί μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2013.

Επισκέψεις καθημερινά : 10-1 & 6-9μμ.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου. Θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα τμήματα. Οι εγγραφές γίνονται κάθε απόγευμα στη γραμματεία του Εικαστικού Εργαστηρίου (5-8.30μμ),  Παπαστράτου 83, Αγρίνιο.

τηλ. 26410.48372   e-mail:  eikastiko@agrinio.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.