Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν…

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν…

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η κόντρα για τη δημιουργία διευρυμένου Αγρινίου ή παρατριχώνιου δήμου. Έτσι και ενώ εώς τώρα γνωρίζαμε επώνυμα τις αντιμαχόμενες πλευρές, κάποιοι κρυβόμενοι πίσω από την ανωνυμία τους προσπαθούν να πολώσουν το κλίμα εξαπολύοντας προσωπικές επιθέσεις. Εν προκειμένω το έγγραφο που βλέπετε στην παρούσα ανάρτηση διανεμήθηκε στους Θεστιείς, αλλά και στον ηλεκτρονικό και έγγραφο τύπο. Πρόκειται για ένα κείμενο που εξαπολύει με «χιουμοριστικό» τρόπο επίθεση κατά του δημάρχου Δημήτρη Τραπεζιώτη και όσων επιθυμούν ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό σχήμα στην Τριχωνίδα.

Τις τελευταίες ώρες ακούγονται πολλά και διάφορα για την προέλευσή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους ενέργειες πρέπει να καταδικαστούν απ’ όλους μας. Εμείς ως blog έχουμε ταχθεί υπέρ του διευρυμένου δήμου Αγρινίου. Ο καθένας όμως έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του ελεύθερα, δίχως να προσβάλλεται και να θίγεται η αξιοπρέπειά του από κανέναν.

Πάντως όσον αφορά τον Καλλικράτη ας κατανοήσουν άπαντες ότι η γη δεν περιστρέφεται γύρω από την Τριχωνίδα και το Αγρίνιο! Δεν ξέρουμε κύριοι εάν το έχετε καταλάβει, αλλά μπήκαμε στο ΔΝΤ! Αμφιβάλλουμε εάν τον απλό πολίτη στην παρούσα φάση τον ενδιαφέρουν τα όρια, οι έδρες, τα χρίσματα κλπ… Δε λέμε, κάποιος πρέπει να ασχοληθεί και με αυτά… Όμως όπως πολύ απλά λένε και στα χωριά μας «Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν…». Ας ηρεμήσουμε λοιπόν και κυρίως ας προωθήσουμε τις απόψεις μας περί αυτοδιοίκησης με κόσμιο τρόπο, αντιλαμβανόμενοι κυρίως τις ραγδαίες κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις της χώρας…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.