Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Εικαστικό Project Teenage Dream

Εικαστικό Project Teenage Dream

TEENAGEDREAM

Το θεατρικό εργαστήρι ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ και η gallery ΝΕΩΡΙΟΝ ΤΕΧΝΗΣ διοργανώνουν τον Απρίλιο του 2013 το εικαστικό project: Teenage Dream.

Πρόκειται για μια διήμερη εικαστική έκθεση που αφορά στους έφηβους της πόλης. Έφηβοι ηλικίας 13-18 ετών καλούνται να δημιουργήσουν εικαστικά έργα με θέμα «τοόνειρο» και να δώσουν σάρκα και οστά σε κάθε μορφής όνειρο. Όνειρα του ύπνου αλλά και όνειρα του ξύπνιου.. Στα εικαστικά έργα συμπεριλαμβάνονται πίνακες ζωγραφικής, χαρακτική, κατασκευές από πηλό, γύψο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό, κολλάζ και οποιαδήποτε άλλη εικαστική πρόταση.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής:

1)Τα έργα πρέπει να έχουν διαστάσεις 35 χ 50, είτε είναι μονοδιάστατα είτε τρισδιάστατα.

2)Τα έργα πρέπει να είναι κολλημένα πάνω σε χαρτόνι οντουλέ διαστάσεων 35 χ 50 ή να κατασκευαστούν απευθείας στο ίδιο το χαρτόνι.

3) Τα έργα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε έναν τίτλο από τον δημιουργό τους.

4)Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την απαραίτητη αίτηση συμμετοχής την ημέρα που θα καταθέσουν το έργο τους στο Μικρό Θέατρο, Κέντρου 26 Αγρίνιο.

5) Η κατάθεση έργων θα γίνει τη χρονική περίοδο 15 έως 19 Απριλίου.

 

Η έκθεση με τα επιλεγμένα έργα ,θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Απριλίου 2013 στο Μικρό Θέατρο και μετά τις 5 Μαίου θα μεταφερθεί για ένα διήμερο ακόμη στη gallery Νεώριον Τέχνης, Σπ.Τσικνιά 54 Αγρίνιο.

Νεώριον Τέχνης: www.NEORIONTECHNIS.gr / email: neoriongallery@otenet.gr / τηλ:2641052505

Πληροφορίες: Μικρό Θέατρο – Κέντρου 26 Αγρίνιο                                                                                                                            Τηλ: 2641046619                                                                                                                                                                                    facebook : ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ / email: tomikrotheatro@yahoo.com

Με εκτίμηση προς τους ανήσυχους έφηβους

Μικρό Θέατρο και Νεώριον Τέχνης

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.