Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Εικόνες… αποθήκης στη νομαρχία! (φωτογραφίες)

Εικόνες… αποθήκης στη νομαρχία! (φωτογραφίες)


Οι φωτογραφίες που βλέπετε τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί. Με μια πρώτη ματιά εύκολα καταλήγει κάποιος στο συμπέρασμα ότι προφανώς πρόκειται για τους διαδρόμους κάποιου παραμελλημένου γραφείου ή υπηρεσίας. Δυστυχώς όμως τίποτα από τα προαναφερθέντα δεν ισχύει. Αυτή είναι η κατάσταση που αντικρίσαμε ιδίοις όμασι το πρωί στον πρώτο όροφο του κτηρίου της νομαρχίας στο Μεσολόγγι. Να διευκρινίσουμε ότι όλες οι φωτογραφίες αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους διαδρόμους και όχι κάποιο γραφείο ή αποθηκευτικό χώρο.


Έτσι εάν κάποιος θέλει να μετακινηθεί από γραφείο σε γραφείο ίσως σε μερικά σημεία του διαδρόμου να νομίσει ότι υπάρχει αδιέξοδο λόγω στενότητας, εξαιτίας των παλιών επίπλων και των τσουβαλιών με τα γεμάτα ψηφοδέλτια.
Εάν πάλι θέλει να καθίσει σε καναπέ πλησίον του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη θα δυσκολευτεί λίγο, κάτι που δεν θα συμβεί εάν επιθυμήσει να πάρει ως σουβενίρ βιντεοκασέτες πρακτικών των νομαρχιακών συμβουλίων, που βρίσκονται εκτεθειμένες σε δημόσια θέα.


Ίσως βέβαια να τύχαμε σε φάση μετακόμισης, αλλά και πάλι επί τρεις ώρες που ήμασταν εκεί δεν μετακινήθηκε τίποτα από τη θέση του. Σε κάθε περίπτωση παρόλο που γίναμε θεατές αυτής της αποκρουστικής εικόνας, αξίζει να αναφέρουμε ότι η εξυπηρέτηση των υπαλλήλων ήταν άψογη και άμεση. Ενδεχομένως, όλη αυτή η κατάσταση να είναι πρόσκαιρη. Εμείς όμως οφείλουμε να την επισημάνουμε, αναμένοντας από τους ιθύνοντες να πράξουν τα δέοντα το δυνατόν συντομότερα. Είναι καθαρά θέμα αισθητικής…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.