Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Εικόνες από το streetball 3Χ3 τουρνουά Μπάσκετ

Εικόνες από το streetball 3Χ3 τουρνουά Μπάσκετ

Ούτε οι διοργανωτές δεν περίμεναν τέτοια επιτυχία και ανταπόκριση όταν κανόνιζαν το διήμερο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3(streetball) που σημαίνει αγώνα σε μια μπασκέτα, με δυο ομάδες που παίζουν με 3 παίκτες, το γνωστό σε όλους μας “μονό”.

Δεκάδες παιδιά και γονείς κατέκλυσαν τα γήπεδα μπάσκετ στα Παπαστράτεια και τα παιδιά παίξαν με διαιτητές, κανόνες, κλπ. Το απόγευμα αναμένονται όπως μας είπαν οι διοργανωτές 36 ομάδες ανδρών(!) για να διαγωνιστούν και να δουν ποιος είναι καλύτερος. Υπάρχουν μερικοί ειδικοί κανόνες, δε, όπως η βολή μετά τα 7 ομαδικά, η τιμωρία της καθυστέρησης, τα 20 λεπτά ή οι 16 πόντοι, το τρίποντο που μετράει για 2 πόντους κλπ.

Θυμίζουμε ότι το τουρνουά συνδιοργανώνεται από τις ιστοσελίδες allsportsagrinio και το χρυσό ταμείο και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Αγρινίου και της ΕΣΚΑΒΔΕ  δηλαδή της ένωσης των σωματείων της Δυτικής Ελλάδα (στα γήπεδα ήταν και ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Κ. Νικάκης), ενώ  έχει τη στήριξη της τηλεόρασης του “Αχελώου”, του Ράδιο Αγρίνιο αλλά και σημαντικών εταιριών της περιοχής που βοηθούν την όλη προσπάθεια.

Οι κατηγορίες είναι ανδρών , γυναικών , παίδων και κορασίδων και δώρα έκπληξη θα  υπάρχουν για τους νικητές. Σε λίγη ώρα θα γίνει και εθελοντικός καθαρισμός του πάρκου του Αγρινίου, ενώ αύριο θα είναι στο Αγρίνιο και οι Μπόγρης, Βεργίνης από το πρωί. Αύριο το απόγευμα θα  υπάρξουν και άλλες εκδηλώσεις ανάμεσά τους και διαγωνισμός καρφωμάτων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.