Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Εκδήλωση για την ημέρα οδικής ασφάλειας

Εκδήλωση για την ημέρα οδικής ασφάλειας

Παρασκευή 22 Μαρτίου  στο Αντίρριο

Περιφερειακή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας και σχετικές δράσεις στη Γέφυρα από το I.O.AΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και τη ΓΕΦΥΡΑ A.E. από τις 22 έως και τις 26 Μαρτίου

Η ετήσια κεντρική εκδήλωση για την Περιφερειακή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας, θα λάβει χώρα – όπως κάθε χρόνο – στο Εκθεσιακό Κέντρο της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» στο Αντίρριο, αύριο Παρασκευή 22 Μαρτίου και ώρα 11πμ, με την οργανωτική ευθύνη του Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Η εκδήλωση θα έχει αντικείμενο το διάλογο φορέων, ενδιαφερομένων μερών και ενεργών πολιτών γύρω από το θέμα «ΚΡΙΣΗ & ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ», με τη συμμετοχή και του Περιφερειακού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας Π.Δ.Ε.

Στην έναρξή της θα προβληθεί σε πανελλήνια πρεμιέρα το βίντεο έρευνας που διεξήχθη σε Αθήνα & Πάτρα, για τις επιπτώσεις της κρίσης στην οδική ασφάλεια με τίτλο: «Ουκ απασφαλίζεσθαι»

Από αύριο (22.3.2013) μέχρι και την Τρίτη 26 Μαρτίου, από τις 10πμ ως τις 6μμ θα βρίσκεται στο χώρο του ανατολικού πάρκινγκ της Γέφυρας στο Αντίρριο, η κινητή μονάδα προσομοίωσης του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας, για να προσφέρει στους επισκέπτες και τους εκδρομείς της εξόδου της εθνικής γιορτής, μία ευκαιρία συνειδητοποίησης των κινδύνων που καλούνται να διαχειριστούν οδηγοί, επιβάτες και άλλοι χρήστες των δρόμων. Στο πλευρό των ανθρώπων του Ι.Ο.ΑΣ. θα βρίσκονται και έμπειροι υπάλληλοι του Τμήματος Λειτουργίας της Γέφυρας, πρόθυμοι να παρουσιάσουν τα μέτρα που λαμβάνονται για ασφάλεια στη Ζεύξη, αλλά και το σχετικό εξοπλισμό.

Τέλος, ο λογαριασμός Twitter της Γέφυρας (@gefyra) θα ξεκινήσει από αύριο και για κάθε μέρα να δημοσιοποιεί τα κορυφαία διεθνώς βίντεο αφύπνισης για την οδική ασφάλεια. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί συνέργεια της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και του Ιδρύματος Οδικής Ασφάλειας της  VINCI Autoroutes, το οποίο δραστηριοποιείται στη Γαλλία από κοινού με τη ΜΚΟ “Ferdinand” στο πλαίσιο του προγράμματος «Κυκλοφορούμε αλλιώς»  (Roulons autrement).

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» (Τηλ. 26340-39010 &39011).    

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.