Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Εκδήλωση για το λαογράφο Νίκο Ράππο: Ο Πολιτισμός ενώνει…

Εκδήλωση για το λαογράφο Νίκο Ράππο: Ο Πολιτισμός ενώνει…
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ: Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος, ο τιμωμένος Νίκος Ράππος, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, η Νίκη Φούντα Βουλευτής ΔΗΜΑΡ και ο Κώστας Καραγκούνης Υφυπουργός Δικαιοσύνης.

 

Η πρωτοβουλία που πήραν η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία, η Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και Τέχνης και ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, να τιμήσουν το λαογράφο του Ξηρομέρου Νίκο Ράππο, αποδείχθηκε ικανή να κάνει ότι συνήθως αδυνατούν ακόμη και οι πιο «άξιοι» διπλωμάτες.
Να «ενώσει» τους πολιτικούς του νομού: Κώστα Καραγκούνη Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Παναγιώτη Κουρουμπλή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και Νίκη Φούντα Βουλευτή Αιτ/νίας της Δημοκρατικής Αριστεράς και να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την αγάπη όλων μας για την Αιτωλοακαρνανία…Για άλλους ο Πολιτισμός είναι τρόπος έκφρασης και δημιουργίας. Για άλλους φανερώνει το πνευματικό επίπεδο του κάθε τόπου. Το βέβαιο είναι πως ο Πολιτισμός παραδοσιακά ενώνει κι’ αυτό φανέρωσε και η προχθεσινοβραδινή εκδήλωση.Στις δύσκολες μέρες που ζούµε, ο πολιτισµός ενώνει και πρέπει να χαράζει ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον τόπο μας…

/xiromeronews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.